İbre yeniden Diyar’a döndü

İbre yeniden Diyar’a döndü
Diyarbekirspor, fikstür avantajını iyi kullanırsa şampiyon olabilir.

 

Ankara Demir’e yenildiği haftada rakiplerinin puan kayıplarıyla yeniden umutlanan Diyarbekirspor kalan 10 maçın 6’sını kendi sahasında yapacak.

Teselli rakiplerin kaybı

Ankara Demirspor’a deplasmanda 2-0 yenilerek haftayı puansız kapatan ve büyük bir fırsatı tepen Diyarbekirspor’un imdadına şampiyonluk yarışındaki rakipleri yetişti. Lider Darıca Gençlerbirliği’nin kendi sahasında Gölcükspor’a 1-0 yenilmesi ve Yeni Orduspor’un da yine sahasında Yeşil Bursa’ya yenilmesiyle Diyarbekirspor’un fazla kaybı olmadı. Liderle arasında 4 puanlık fark bulunan Diyarbekirspor, kalan haftalarda önemli bir fikstür avantajına sahip olacak.

Rakipler birbirleriyle karşılaşacak

Kalan maçların 6’sını kendi sahasında ve 4’ünü deplasmanda oynayacak olan Diyarbekirspor’un şampiyonluk adaylarından sadece Darıca Gençlerbirliği ile maçı kaldı. Yarıştaki diğer takımlar Yeni Orduspor,Anagold 24Erzincanspor ve Darıca Gençlerbirliği’nin hem birbirleriyle hem de Play-Off mücadelesi veren takımlarla önemli maçları var. Diyarbekirspor, kalan 10 maçın büyük bölümünü küme düşmesi kesinleşen ve ligde rahat pozisyonda olan takımlarla yapacak. Bu da ayrı bir avantaj oluşturuyor.

İşte kalan maçlar

Bu hafta ligden düşmesi kesinleşen Kayseri Erciyesspor’la karşılaşacak olan Diyarbekirspor, gelecek hafta belki de sezonun en önemli maçı olan mücadelede Darıca Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak.

Yeşil-Kırmızılı takım, kalan diğer maçlarda kendi sahasında Tire 1922,Van Büyükşehir Belediyespor, 1461 Trabzon, Erokspor ve Yeşil Bursa ile,deplasmanda da Turgutluspor, Gölcükspor ve Kırıkhanspor’la karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.