İç Transfer Harekatı...

İç Transfer Harekatı...
Yeni sezonda şampiyonluk hedeflemek için çalışma başlatan Amedsspor,kadrosunu korumak için iç transfer görüşmelerine başladı.

Yönetim,geçen sezonki ücretleri artırarak oyuncuları elde tutmanın hesaplarını yapıyor.Ön Görüşmeler Yapılıyor

11 futbolcunun sözleşmesinin sona erdiği Amedspor'da yönetim sözleşmelerin bitiş tarihi olan 31 Mayıs gelmeden görüşmelere başladı. Yönetim içinde oluşturulan transfer komitesi, oyuncuları ön görüşmeye çağırarak tek tek görüşmelere başladı. Oyunculara geçen sezon elde edilen başarı ve ortaya konulan iyi mücadeleden dolayı teşekkür eden yönetim,fedakarlık yaptıkları için ücretlerde artış olacağını dile getirip yeni sezondaki hedefin de şampiyon olup PTT 1.Ligi'ne çıkmak olacağını ifade ederek oyunculardan bir an önce karar vermelerini istiyor.

Dış Transferde Tercih Bölgeli Sporcular

Düşünmek için süre isteyen oyuncuların önemli bir bölümünün yeniden anlaşmaktan yana olduğu belirtiliyor. İç transferi erken bitirmek isteyen yönetim,Haziran ayı başında dış transfere başlamanın planlarını yapıyor. Dış transferde teknik heyetin sezon boyunca takip ettiği ve beğendiği oyuncuların tercih edileceği belirtiliyor.Bölge patentli ve bölgenin şartlarını kabul eden oyuncular öncelikli olacak.

 

Haber :Saffet Azbay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.