İdil'de sokağa çıkma yasağı hazırlığı mı yapılıyor?

İdil'de sokağa çıkma yasağı hazırlığı mı yapılıyor?
Bakanlık, İdil'de görevli öğretmenlerin 8-12 Şubat tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek seminere katılmalarını istedi

 

 

Cizre'de ‘sokağa çıkma yasağı’ ilan edilmeden önce  Milli Eğitim Bakanlığı’ı tarafından öğretmenlere atılan mesajın bir benzeri  İdil'deki öğretmenlere gönderildi.

DİHA’nın haberine göre, geçtiğimiz hafta yoğun askeri sevkiyatın yapıldığı Şırnak'ın İdil ilçesinde hükümet sokağa çıkma yasağı ilan etme hazırlıklarını yapıyor.

Cizre'de "Sokağa çıkma yasağı" uygulanmaya başlanmadan önce ilçede görevli öğretmenlere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen ve ilçeyi terk etmeleri  yönündeki  mesajın bir benzeri şimdi de İdil'de görev yapan öğretmenlere gönderildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlerin cep telefonlarına gönderilen kısa mesajda, "08 ile 12 Şubat 2016 tarihleri arasında İstanbul Ataşehir Zübeyde Hanım Hizmetiçi Egitim Enstitüsü'nde düzenlenecek 'Öğretmenlik Uygulamaları' seminerine katılmanız önem arz etmektedir. Bilgileriniz" ifadeleriyle öğretmenler,  İstanbul'a çağırıldı.

Hafta içerisinde de ilçeye yoğun askeri sevkiyat yapılmış ve ilçedeki bir çok okulda şimdiden karargah olarak kullanılmaya başlamıştı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.