İhsanoğlu esnafla buluştu

İhsanoğlu esnafla buluştu
Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Mısır Çarşısı'nı gezerek, esnaf ve vatandaşla sohbet etti.

 İhsanoğlu, "Bugün artık Türkiye'de hiç kimse hakikati saklayamaz, halk yeni bir ses, yeni bir nefes istiyor ve bu yeni sesi, yeni nefesi buldu" dedi.

 

İSTANBUL - Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, beraberinde, TBMM Başkanvekili Meral Akşener, MHP genel başkan yardımcıları Celal Adan ve Atilla Kaya ile Mısır Çarşısı'na geldi. Burada esnafı dolaşan İhsanoğlu ve beraberindekiler, vatandaşlarla sohbet etti. Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamaya, basının gösterdiği ilgiye teşekkür ederek başladı. Seçim çalışmaları kapsamında dün İzmir'de olduklarını hatırlatan İhsanoğlu, Kayseri ve Diyarbakır'a da gideceklerini ifade etti. Ekmeleddin İhsanoğlu, şunları söyledi:

"Nereye gidersek gidelim, Anadolu'nun hangi köşesine gidersek gidelim. Orta Anadolu'da, Akdeniz'de, Ege'de, Bursa'da, Trakya'da, İstanbul'un değişik yerlerinde kendi sıfatımızla vatandaş olarak gidiyoruz, etrafımızda bir koruma ordusu yok. Milletle direkt temas halindeyiz ve candan alaka görüyoruz. Bu candan alaka samimi bir şekilde tezahür ediyor. Özellikle gençlerimiz ve kadınlarımız bu ilgiyi büyük coşkuyla gösteriyor, toplumun her kesiminden ilgi var çünkü herkes huzur istiyor. Huzur içerisinde istikrar istiyor."

İhsanoğlu, ekonomik gelişmenin risk edilmemesi gerektiğinin altını çizerek, esnafın borçlarının bir an evvel ödenmesi için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini aktardı. 

Bazı vergilerin ve sigorta borçlarının yeniden düşünülmesi gerektiğini dile getiren İhsanoğlu, "Bu esnafımızın ve orta direği yaygın tabirle düşünmek lazım. Bunlarla birebir bu münasebeti kurarak, onların dertleriyle hemdert, halleriyle hemhal olmak ve aynı zamanda bu insanlara gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bu fırsatı bugün yakaladık" diye konuştu. (aa)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.