İlk Etap Tamam

İlk Etap Tamam
Amedspor, ilk etap kamp çalışmalarını tamamladı. Teknik heyet, ön libero için transfer istedi.

Takıma İzin Verildi

2.Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Amedspor, sezon öncesi ilk etap kamp çalışmalarını noktaladı. 22 Temmuz’da Kocaeli Kartepe’de başlayan kamp çalışmalarında teknik heyet,fizik kondisyon ve güç depolamaya yönelik idmanlar yaptırdı. İki haftalık çalışma periyodunda hiç maç yapmayan Amedspor, ikinci etap kampına da Pazartesi günü yine Kartepe’de başlayacak.

 

4 Hazırlık Maçı Yapacak

İkinci etap kampında 4 hazırlık maçı yapılması kararlaştırıldı. Bu maçlar 12,15,18 ve 21 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Tuzlaspor,Sarıyer ve Kırklarelispor’la maç yapılması kesinleşti,4.rakip ise daha sonra belirlenecek.

21 Ağustos’ta kamp çalışmalarına son noktayı koyacak olan Amedspor,lig  öncesi Diyarbakır’da açılış mahiyetine bir maç yaparak taraftarlarla buluşmayı amaçlıyor.

 

Ön Liberoya Takviye Arayışı

Dış transferde daha önce Emrah Metoğlu,Erhan Eren,Kazım Sarı ve Koray Şanlı gibi futbolcularla sözleşme imzalayan Amedspor, transfer arayışlarını da devam ettiriyor. Teknik heyetin ön liberoya takviye istediği kaydedildi. Bu konudaki çalışmaların devam ettiği belirtilirken,birkaç gün içinde somut gelişmeler olması bekleniyor.

 

Haber :Saffet Azbay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.