İlk gün pastamızı kestik…

İlk gün pastamızı kestik…
Dün gazete tezgahlarındaki yerini alan ve beklentilerin çok üzerinde ilgi görüp sahiplenilen “TİGRİS HABER” dün akşam üzeri ilk gün pastasını da keserek yayın hayatına başladı.

Deneyimli kadrosu ile bugünden sonra Diyarbakır’ın nabzını tutacak olan ekibimiz, ilk gün pastasını keserken son derece heyecanlıydı. Gazetemizin Genel yayın yönetmeni Haci Güneş, “ilk günlerde minik aksamalar  olacaktır. Bu aksamalar, düğünlerde yaşanan tatlı aksiliklere benzer. Ama müzik başladığında her şey unutulur.  Govende (halaya) başlamak için el ele tutuşulur. İşte kendimi ve ekibimizi böyle bir tatlı telaş halinde görüyorum. İlk günümüzü çok önemsiyoruz ama eminim gözümüzden kaçan minik aksilikler de olmuştur. Bu anlamda Sevgili okuyucularımızın engin hoşgörüsüne sığınarak; hatamız varsa bunu telafi ederek bir daha tekrarlanmayacağını ifade etmek istiyorum.’’dedi.

Biz de  www.tigrishaber.com  ailesi olarak, yayın dünyasına katılan kardeş yayın kuruluşu TİGRİS HABER Gazetesine ‘’Diyarbakır’a hoş geldin. Diyarbakır’ın dertleri ve sevinçleri seni bekliyor.’’ Diyor ve başarılar diliyoruz.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.