İlla biri mi ölsün?

İlla biri mi ölsün?
Diyarbakır’da, Peyas Mahallesi ile Yılmaz Güney Caddesindeki 307. Sokağın kesiştiği kavşakta yaşanan kazalar vatandaşları ve sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oluyor.

 

 

 Haftada en az 3 kazanan yaşandığı bölgede gerekli önlemlerin alınmasını isteyen vatandaşlar, “Belediye görevlileri illa biri öldükten sonra mı ışık yapacaklar” tepkisinde bulundular.

Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi, Yılmaz Güney caddesi ile 307.’inci sokağın kesiştiği kavşakta dün bir kaza daha yaşandı. Yılmaz Güney caddesinde seyir halinde olan 34 PJ 9198 plakalı araç ile 307.’inci sokaktan gelen 27 HJ 721 plakalı araç Yılmaz Güney caddesindeki kavşakta çarpıştılar. Çarpışmanın etkisiyle ağır hasar alan araçların Şoförleri ise çeşitli yerlerinden hafif bir şekilde yaralandı. Olay yerindeki şoförlerin yardımına ilk olarak kaza yerinin yakınındaki vatandaşlar koşarken, daha sonra kaza mahalline intikal eden güvenlik güçleri ilk müdahalede bulundular. Kaza yerindeki araçlar ise vatandaşların yardımı ile yol ortasından kaldırıldı.

 

 

Geçtiğimiz bir hafta içinde yaşanan üç ayrı kaza yaya ve sürücülerin tepkisine neden odu. Trafik ışığının olmadığı kavşakta gerekli düzenlemenin yapılmasını isteyen vatandaşlar, “Hem biz yayalar ve sürücüler için bu kavşak tehlikeli olmaya başladı. Gerekli önlemlerin alınmasını istiyoruz. Belediye görevlileri illa biri öldükten sonra mı levha yada ışıklandırma sistemi yapacak” tepkisinde bulundular.

Özcan YILDIZ/ÖZEL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.