İmamoğlu oyunu kullandı, açıklama yaptı

İmamoğlu oyunu kullandı, açıklama yaptı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, oyunu Beylikdüzü'nde kullandı. İmamoğlu, Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde oyunu kullandı.

TİGRİS HABER - İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, oyunu Beylikdüzü'nde kullandı. İmamoğlu, Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde oyunu kullandı. İmamoğlu, yoğun ilgiden dolayı uzun süre oy kullanacağı sandığa ulaşamadı. İmamoğlu çıkışta yaptığı açıklamada "Bugün 5 yıllık emeğin helalleşme anı. Elimizden gelenin en iyisini yaptık" diye konuştu.

İBB Başkanı ve CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, oyunu Beylikdüzü'nde kullandı. Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde oyunu kullandı. İmamoğlu okulun bahçesinde sevgi gösterisiyle karşılaştı, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

İmamoğlu oy kullanacağı okula 12.30'da geldi, sınıfa ise vatandaşların yoğun ilgisinden dolayı 12.50'de girebildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından bir video paylaştı. İmamoğlu, paylaşımında "Bütün vatandaşlarımızı da oy kullanmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı. İmamoğlu'nun paylaşımı şu şekilde: "Ailecek oyumuzu kullanmaya gidiyoruz. Bütün vatandaşlarımızı da oy kullanmaya davet ediyorum. Seçimlerin ülkemize, şehrimize hayırlı olmasını diliyorum."

İmamoğlu "Sanırım kime oy vereceğim konusunda düşünceliyim biraz" diyerek espri yaptı.

İmamoğlu yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

Dilerim ve isterim ki bugün Ramazan ayının bütün güzel duygularının yaşandığı, oy kullanma esnasında ve sonrasında hiçbir sıkıntının olmadığı, sandık iradesinin sonuç neyse, vatandaşımız kime oy kullandıysa onun sonucun ilanıyla göreve başlamasının ülkemiz demokrasisi açısından çok önemlidir.

Seçimin problemsiz geçmesini diliyoruz.

Oyun sandığa atıldığı itibarıyla korunması şarttır. Bununla ilgili sorumlular bellidir. Sandığın muhafaza edilmesi şahitliğin ötesinde görev alan vatandaşlarımızla birlikte yürütülmekte. Oy sayım ve tasnif biçiminin sonuca dönüşmesinin hiçbir soruna yol açmadan dönüşmesini ilerleyen yıllarda yaşarız.

Bugün benim için de önemli bir gün, 5 yıllık emeğin helalleşme anı. Umarım hemşerilerimiz bu helalleşme duygusunu bana yaşatır. İnşallah önümüzdeki 5 yılı en güzel şekilde yaşatmaya devam ederiz. İl Başkanlığımızda seçimi takip edeceğim. Kimsenin hakkının hukukunun çiğnenmemesi için gayret edeceğim. Hiçbir manipülasyonun olmadığı, son ıslak imzalı tutanağı alana kadar sandıkların başında kalmasını rica ediyorum. (Halk TV)

Kaynak:Halk Tv

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.