İŞ ADAMINDAN TARAFTAR DERNEĞİ

İŞ ADAMINDAN TARAFTAR DERNEĞİ
İŞ ADAMINDAN TARAFTAR DERNEĞİ

 

İstanbul’da yaşayan Diyarbakırlı iş adamı İbrahim Genç, Diyarbekirspor’a destek vermek amacıyla taraftarlar derneği kuracaklarını açıkladı. Taraftar grubu ve derneğin ismi için toplumda ilgi uyandıracak bir isim üzerinde durduklarını belirten Genç,”Dernek ve grup kulübe yük olmadan kendi imkanlarıyla ayakta duracak” dedi.

 

 ‘BİR AÇIK OLDUĞUNU GÖZLEMLEDİK’

İş adamı taraftar grubu ve derneği kuruyor. Çalışmayı başlatan isim İstanbul’da yaşayan Diyarbakırlı iş adamı İbrahim Genç. Diyarbekirspor’a destek verecek bir taraftar grubu ve derneği için çalışma yaptıklarını belirten Genç,oluşacak dernek ve grubun kulüple hiçbir yasal bağı olmayacağını,kulübe maddi yük getirmeden kendi imkanlarıyla ayakta duracağını söyledi. Genç,bu alanda bir açık olduğunu gözlemledikleri için böyle bir oluşuma gerek duyduklarını kaydetti. Genç,derneğin bünyesinde bilinçli bir kitle olacağını kaydetti. Genç,oluşum içinde yer almak isteyen tribün deneyimine sahip tüm gençleri ve taraftarları yeni dernekte yer almaya davet etti.

 

‘DERNEK KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURACAK’

Genç,”Futbol takımları için taraftar olmazsa olmazlardandır. Takımı ayakta tutan en büyük güç taraftardır. Ancak bunu kulüplerin aleyhine değil yararına kullanmak ve organize etmek lazım. Bu örgütlenme kulüplerin üzerinde bir kalkan,tehdit ve şantaj aracı olarak kullanılmamalıdır. İşte bunun önüne geçmek için böyle bir çalışma başlattık. Toplumda ilgi çekecek ve sempati toplayacak bir isim üzerinde duruyoruz. Tarihi ve kültürel değeri olan bir ismi taşıyan  dernek kuracağız. Derneğin bünyesinde iş adamları,spor adamları,tribün tecrübesine sahip taraftarlar ve gençler,çocuklar olacak. Bilinçli,organizeli bir oluşum olacak. Dernek için lokal ve modern bir yer de yapacağız.Dernek mali anlamda kulübe yük olmadan kendi ayakları üzerinde duracak.  Derneğimizin bünyesinde yer almak isteyen herkesi aramıza bekliyoruz” dedi.

 

Haber :Ali Vuranel

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.