İsrail ürünlerine boykot

İsrail ürünlerine boykot
Palandöken: "İsrail mallarının Türkiye'de satış boykotuna yönelik her an her şey olabilir"

Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar yemeğine katılan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "İsrail mallarının Türkiye’de satış boykotuna yönelik her an her şey olabilir" dedi.

 

 

Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar yemeğine katılan Türkiye  Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK)  Genel Başkanı Bendevi Palandöken,  "İsrail mallarının Türkiye’de satış boykotuna yönelik her an her şey olabilir" dedi.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Adıyaman Bölge  Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğine, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken Adıyaman üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Talha Gönüllü, Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ziya Duranay, oda başkanları ile oda çalışanları katıldı. İftar sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Palandöken "Şimdi biz barışı seven bir ülke olarak bu ülkedeki şiddeti kan akıtmanın bir an evvel sonlanması için hükümet olarak Türkiye Cumhuriyeti olarak bazı kararlar alınması yönünde gelişmeler olacak. Türkiye de önemli ticaret hacmi vardır, İsrail ürünleri ile ilgili. İyi bir pazar var. Dolayısıyla bu mübarek ayda bu saldırıların yapılması ülkemizdeki her insanı rahatsız ediyor. İnşallah ekonomik sıkıntı doğmadan önümüzdeki günleri, önümüzü görmek şartıyla bir yol haritası çizeceğiz. Tahmin ediyorum ki bu günden itibaren de gerekli önlemler devletimiz tarafından alındı. İnşallah bu olay daha farklı bir boyuta gelmeden halledilecek. Biz de tabi duyarlı bir milletiz. Sattığımız, aldığımız, işlediğimiz, kullandığımız malzemeler üzerindeki bu firmalarla ilgili düşüncelerimizi, kendi karar organlarımızı toplayıp vereceğiz. Şu an böyle bir şey kesin olmamakla birlikte millet olarak TESK Genel Başkanlığı olarak çok önemli bir sürecin içerisinde olduğumuzu düşünüyorum. İnşallah bu huzursuzluk bir an önce biter. Tekrar normal şartlara döneceğini var sayıyorum. Tabi bu konularda ürünlerin tespitini yapıyoruz, firmaların tespitini yapıyoruz, dolayısıyla her an her şey olabilir" şeklinde konuştu.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.