İstanbul’da Zafer Arıyor

İstanbul’da Zafer Arıyor
Diyarbekirspor, İstanbul deplasmanında bugün Kasımpaşa Erokspor’a konuk olacak. Saat 15.00’da başlayacak maçtan zaferle ayrılarak zirveye biraz daha yaklaşmak istiyor.

 

 

Cezası Biten Abdullah Çetin Kadroda

Ligde son 2 maçını kazanarak zirve yarışında yeniden havaya giren Diyarbekirspor,bugün İstanbul’da 3 puan peşinde koşacak. Sezon başında kendisi gibi iddialı olan Kasımpaşa Erokspor’la Esenler Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Dün İstanbul’a giden Yeşil-Kırmızılı takında cezalı Umut Dilek ve Yusuf Yağmur ile sakatlığı devam eden kaleci Gökhan Yenigün forma giyemiyor. Umut ve Yusuf,cezalarını bu maçla tamamlayacak. Cezasını tamamlayan Abdullah Çetin ise kadroda yer alıyor.

 

Taraftar Desteği İle Oynayacak

Saat 15.00’da başlayacak ve  Ordu bölgesi hakemi  Volkan Şeker’in yöneteceği karşılaşmada Diyarbekirspor’lu taraftarlar, seyirci yasağı olmadığı için takımlarını destekleyebilecek.

Kasımpaşaspor’un pilot takımı olan Erokspor,bu sezon iç sahada oynadığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 yenilgi alarak 6 puan topladı. Diyarbekirspor ise 4 deplasman maçından 2 galibiyet,1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 7 puan çıkardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.