İstenmeyen müdür

İstenmeyen müdür
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan vekili Cumali Atilla ile DİSKİ Genel Müdürü Ahmet Karadağ arasındaki kriz büyüyerek devam ediyor.

 

 Kayyum Cumali Atilla ile yaşadığı sorunlar nedeniyle geçtiğimiz günlerde 15 günlük izne ayrılan DİSKİ Genel Müdürü Ahmet Karadağ, bir günlük mesainin ardından 1 aylık izne ayrıldı. Kulislerde, Cumali Atilla’nın Karadağ ile çalışmak istemediği ve aralarında ciddi görüş farklılıkları olduğu belirtildi.

 

 

 

 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde krize neden olan Kocaeli’li köşe yazarı Yüksel Ercan’ın kent ile ilgili kaleme aldığı ve birçok haksız ithamla dolu yazı sonrası araları açılan DİSKİ Genel Müdürü Ahmet Karadağ ile Belediye başkan vekili Cumali Atilla arasındaki görüş farklılıkları giderek büyüyor. Yaklaşık 15 gün önce izne ayrılan ve önceki gün göreve başlayan Karadağ, bir günlük mesaisinin ardından 1 ay daha izin alarak kentten ayrıldı. Kulislerde, Cumali Atilla’nın Karadağ ile çalışmak istemediği ve DİSKİ Genel Müdürlüğüne başka bir isim önerdiği öğrenildi.

Atilla en son, Karadağ’ın imzasıyla işe alınan 100 işçinin işine son vermiş, ikili arasında ciddi sorunlar yaşanmıştı.

Karadağ, ”Büyük Kocaeli Gazetesi köşe yazarı Yüksel Ercan tarafından 30 Ekim 2017 tarihinde “Diyarbakır’da 12 saat” ve 31 Ekim 2017 tarihinde kaleme alınan “Diyarbakır'daki Kocaelililer” yazısı ile gündeme gelmiş ve büyük tepki toplamıştı.  

 

Dilek AKIN/ÖZEL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum