“İyi Bir Ortam Ve Uyum Yakaladık”

“İyi Bir Ortam Ve Uyum Yakaladık”
Amedspor’da devam eden maddi kriz hakkında değerlendirmede bulunan teknik sorumlu Sertaç Küçükbayrak, teknik heyet ve futbolcular olarak kendi işlerine odaklandıklarını söyledi.

Küçükbayrak,”O konu yönetimin alanına giriyor. Onlar da ellerinden geleni yapıyorlar. Biz daha çok işin saha boyutu ile ilgileniyoruz” dedi. Küçükbayrak,hazırlık sürecinin iyi geçtiğini de dile getirdi.

En Az Dört Hazırlık Maçı Yapacak

Amedspor’da ikinci etap kamp çalışmaları bugün Kocaeli Kartepe’de başlayacak. İlk etap kampında daha çok fizik ve kondisyon depolamaya dayalı çalışarak ayrıca iki hazırlık maçı yapan Amedspor, 19 Ağustos’ta sona erecek bu etapta ise hazırlık maçlarına yoğunlaşacak. Amedspor,Pendikspor,Etimesgut Belediyespor,Turgutluspor ve henüz ismi netleştirilmeyen bir takımla olmak üzere 4 hazırlık karşılaşması oynamayı planlıyor.

İlk etap kampının başarılı geçtiğini, takımda arzuladıkları uyumlu ortamı yakaladıklarını belirten teknik sorumlu Sertaç Küçükbayrak,”İyi çalıştık. Oyuncularımız kendilerini işlerine vererek mücadele ediyor. Lige iyi hazırlanıyoruz. Takım olarak tabi ki eksiklerimiz var. Bazı mevkilere takviye yapmamız gerekiyor.Bunun için arayışlarımız devam ediyor. Ancak lig başladıktan sonra koşullarımız ne olursa olsun ismine ve camiasına layık olmaya çalışan bir takım ruhu sahada olacak” dedi.

“Biz Saha Boyutu İle İlgileniyoruz”

Kulüpteki maddi sorunlar hakkında da değerlendirmede bulunan Küçükbayrak,”Futbol piyasasında genel olarak maddi sorunlar var. Ülke böyle zor bir süreçten geçiyor .Dikkat ederseniz öyle eskisi gibi transfer dönemi hareketli değil. Ancak maddi imkan bakımından biz daha zor durumdayız. Amedspor’un desteğe ihtiyacı var. Yönetim bu sorunu aşmak için çalışmalar yapıyoruz. Biz teknik heyet ve futbolcular olarak daha çok işin saha boyutu ile ilgileniyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.