JCI Diyarbakır’da hedefi yükseltti

JCI Diyarbakır’da hedefi yükseltti
Junior Chamber International (JCI)Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Diyarbakır Şubesi Başkanlık devir teslimi için töreni düzenlendi. Yapılan törenle birlikte yeni Başkan Mustafa Şekercioğlu göreve başladı.

Haber/Foto: Gencer ARPACI 

DİYARBAKIR– 1915 yılında ABD’nin St Louis kentinde kurulan Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI),2011 yılından bu yana Diyarbakır’da da çalışmalarını sürdürüyor. Diyarbakır Şubesinde görev değişimi için Turistik Otel’de bir tören düzenlendi. Törene JCI Türkiye Başkanı Koray ERDEMİR, JCI Türkiye Saymanı Gökhan TOPAL, JCI Türkiye Senatörlerinden Mikail ÇAKMAK ve JCI Elazığ Şubesi Başkanı Ufuk ÇETİNKAYA ile çok sayıda JCI üyesi katıldı. JCI Dünya’da 128 ülkede 5 binden fazla şube ve 200 binden fazla aktif üyesiyle toplumsal projelere imza atan bir sivil toplum kuruluşu lideri olma yolunda ilerliyor. 2015 yılında Dünya’da 100 yılını kutlayacak JCI Türkiye’de 27. Yılını tamamladı. 22 şehirde sosyal sorumluluk projelerinde başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. 2011 yılından bu yana Diyarbakır’da çalışmalarını sürdüren Genç Liderler ve Girişimciler Derneği her yıl farklı bir başkanla çalışmalarını sürdürüyor. 2014 yılında Mustafa Şekercioğlu Derneğin Diyarbakır şubesine başkanlık edecek.

JCI Türkiye Başkanı Koray Erdemir; “JCI Türkiye için güzel ve önemli bir döneme girerken Diyarbakır’da kıymetli Başkanlarımızı ve üyelerimizi bir arada görmekten mutluyuz. Yeni Başkanımız Mustafa Şekercioğlu’na şimdiden kolaylıklar diliyorum. 2011 yılında bir çalışmalarını başlatarak güzel ilimiz Diyarbakır’da insan odaklı çalışmalar yapan ve bundan sonraki süreçte de başarılı projelerini izleyeceğimiz Diyarbakır şubemize kolaylıklar diliyoruz” dedi.

Ardından söz alan JCI Diyarbakır yeni Başkanı Mustafa ŞEKERCİOĞLU; “Bugün burada yapılan Devir-Telim töreninde Türkiye’nin farklı şehirlerinden misafirlerimiz ile JCI Diyarbakır üyelerimiz bir araya geldiler. Bu süreçte özellikle üyelerimiz ve Diyarbakır gençliğini aktif bir vatandaş olmak üzere yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

genc-liderler-ve-girisimciler-dernegi--(5)-001.jpg

genc-liderler-ve-girisimciler-dernegi--(7)-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.