JİBER, Erbil'de bir şube daha açtı

JİBER, Erbil'de bir şube daha açtı
Diyarbakır'ın dünyaya açılan markası olan JİBER, Kuzey Irak'ın Erbil kentinde bulunan Family Mall alışveriş merkezinde yeni bir şube açtı. 

Tigris Haber- Diyarbakır markalarından biri olan ve 21 yıldan bu yana imalat, 10 yıldan bu yana da perakende satış yapan JİBER,  Kürdistan bölgesindeki 5. şubesini açtı.

jiber-2.jpg

 Erbil'de bulunan ve dünyaca ünlü markaların bulunduğu Family Mall alışveriş merkezinde şube açan  JİBER'in açılışına önemli isimler katıldı. 

jiber-4.jpg


Açılışa Erbil Valisi Nevzat Hadi, Türkiye Cumhuriyeti Erbil Başkonsolosu Hakan Karaçay,  Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Erbil Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dara Celil Hayat, DTSO Turizm Komisyonu ve TÜRSAB Başkanı Mehmet Akyıl, DTSO meclis Başkanı Celalettin Birtane'nin yanı sıra Diyarbakır'dan gelen çok sayıda iş insanı katıldı.


üretime ve istihdama ciddi katkı sağlıyoruz

jiber.jpg
Hem üretime hem de istihdama ciddi katkı sağladıklarını belirten JİBER yönetim kurulu başkanı İhsan Uğurlu, Kürdistan bölgesinde 5. şube açtıklarını belirterek, "Mağazalarımızın 10 tanesi Diyarbakır’da, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Mardin, Muş, Şırnak, Hakkari ve 5 tanesi de Kuzey Irak’ta olmak üzere 28 Şubemiz bulunuyor. Hedefimiz 10 yıl içerisinde Türkiye’nin her ilinde bir mağaza açmaktır. 8 İl’de ve Kuzey Irak Kürt bölgesinde mağazalarımız var. Yakın süre içinde Ukrayna ve Fransa’da bir mağaza açmayı düşünüyoruz. Ayrıca Türkiye’de açmayı düşündüğümüz mağazalar Elazığ ve Kahramanmaraş var” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.