"Jurassic World: Yıkılmış Krallık" haziranda vizyonda

"Jurassic World: Yıkılmış Krallık" haziranda vizyonda
Jurassic World: Yıkılmış Krallık filmi 8 Haziran 2018'de vizyona girecek.
  • Tema parkı ve lüks tatil yeri Jurassic World dinazorlar tarafından yok edileli dört yıl olmuştur. Isla Nublar hayatta kalan dinazorların ormanlarına sığındığı, insanlar tarafından terkedilmiş bir yer haline gelmiştir.

Adanın uykuda olan yanardağı harekete geçince, Owen (Chris Pratt) ve Claire (Bryce Dallas Howard) adada kalan dinazorların soyunun tükenmesini engellemek için bir kurtarma kampanyası başlatır. Owen, hala ormanın derinliklerinde kayıp olan öncü raptor Blue’yu bulmak ister, Claire ise bu yaratıklara saygı duyduğunu anlamıştır ve misyonunu yerine getirmeye kararlıdır. Adaya vardıkları sırada lavların da harekete geçmesiyle, bu macera tüm gezegeni, prehistorik çağlardan beri görülmemiş ölümcül bir tuzağa sürükler.

Sinema tarihinin en popüler ve en başarılı film serilerinden biri olan Jurassic World, aynı heyecan ve maceraya sahip bu yepyeni sinema filminde, eskisinden daha büyüleyici ve dehşet verici yeni türler, favori karakterler ve dinozorlarla geri dönüyor. Jurassic World: Yıkılmış Krallık’a hoş geldiniz.

Oyuncular Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard, idari yapımcılar Steven Spielberg ve Colin Trevorrow ile birlikte Universal Pictures ve Amblin Entertainment’ın Jurassic World: Yıkılmış Krallık filmi için geri dönüyor. Pratt ve Howard’a rol arkadaşları James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall eşlik ederken BD Wong ile Jeff Goldblum ise rollerine geri dönüyorlar.

J.A. Bayona’nın (Kıyamet Günü) yönetmenliğini yaptığı epik aksiyon macera, Jurassic World’ün yönetmeni Trevorrow tarafından yazılmış. Derek Connolly ise ortak yazar. Yapımcılar Frank Marshall ve Pat Crowley, nefes kesen yeni bölümde yapım ekibinin başında bir kez daha Spielberg ve Trevorrow ile birlikte çalışıyor. Belén Atienza, ekibe yapımcı olarak katılıyor. (kaynak:murekkephaber)

VİZYON TARİHİ: JURASSIC WORLD: YIKILMIŞ KRALLIK – 8 HAZİRAN 2018

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.