Kaçak yapılar yıkıldı

Kaçak yapılar yıkıldı
Kaçak yapılar yıkıldı

 

 

Kaçak ve ruhsatsız yapılara müsaade etmeyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, On Gözlü Köprü, Bağıvar Köprüsü ve Talaytepe’de kaçak yapılan üç kafeteryayı iş makineleriyle yıkarak, kent ve kentlinin hakkının korunacağını açıkladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, kentin kamusal alanlarına yapılan kaçak yapıları yıkmak için çalışmalarını sürdürüyor. Zabıta ekipleri bu doğrultuda On Gözlü Köprü ve Bağıvar Köprüsü civarı ile Talaytepe’ye yapılan üç kaçak kafeteryayı iş makineleriyle yıktı.

İpekyüz: Kent ve kentlinin hakkını koruyacağız

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Baran İpekyüz, ilçe belediyeleriyle kentin muhtelif yerlerinde bir hafta içerisinde üç kaçak yapı yıktıklarını söyledi. Talaytepe, On Gözlü Köprü ve Bağıvar Köprüsü’nde kafe ve lokanta tarzında yapılan yapıların yıkıldığını belirten İpekyüz, “Kaçak yapılarla mücadelemiz devam edecektir. Denetimler esnasında tespit ettiğimiz yapılara anında müdahale ediyoruz. Kentin ve kentlinin hakkı her zaman tarafımızca korunacaktır. Kaçak yapılara asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Haber: Dilek SEZER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.