Kalabalığı Fırsat Bilen Kadın, Telefoncuyu Dolandırdı

Kalabalığı Fırsat Bilen Kadın, Telefoncuyu Dolandırdı
Diyarbakır’da bir telefon aksesuarcısına giren kadın, kalabalığı fırsat bilerek 5 lira verdiği telefoncudan 200 lira üzeri isteyerek iş yeri sahibini dolandırdı.

Diyarbakır'da bir telefon aksesuarcısına giren kadın, kalabalığı fırsat bilerek 5 lira verdiği telefoncudan 200 lira üzeri isteyerek iş yeri sahibini dolandırdı.

Olay, 25 Eylül'de merkez Yenişehir ilçesi Ekinciler Caddesi üzerinde bulunan bir telefoncuda meydana geldi. Adem Pusa isimli iş yeri sahibi kalabalık olması nedeniyle müşterilerle ilgilenmekte zorluk çekince yardıma kardeşlerini çağırdı. Pusa, daha sonra, banko arkasına geçerek müşterilerle ilgilendi. Bu sırada içeriye giren bir kadın ise bir telefon aksesuarı aldı. Kadın aldığı aksesuar için 5 lira verdi. Kalabalıktan faydalanan kadın, işyeri sahibine 200 lira verdiğini söyledi. Pusa ise kadına para üzerini verdi. Müşterilerin iş yerinden ayrılmasının ardından parasını kontrol eden Pusa, eksik olduğunu fark etti. Daha sonra iş yerinin güvenlik kamerasını inceleyen Pusa, dolandırıldığını fark etti.

Polis, dolandırıcı kadının yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.