Kamp Masrafları Yine Özdemir’den

Kamp Masrafları Yine Özdemir’den
Amedspor ve Diyarbekirspor’un Antalya’da yapacağı devre arası ikinci etap kamp çalışmalarının giderleri Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir tarafından karşılanacak

Tigris Haber- Amedspor ve Diyarbekirspor’un Antalya’da yapacağı devre arası ikinci etap kamp çalışmalarının giderleri Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir tarafından karşılanacak. İki takım da Özdemir’in sahibi olduğu otellerde kamp yapacak.

Özdemir,yıllardır başta Doğu ve Güneydoğu takımları olmak üzere Türkiye liglerinde yer alan bir çok kulübün kamp masraflarını karşılıyor.

Amedspor,Antalya’ya Gitti

Ligin ilk yarısında 24 puan toplayarak devreyi 8. sırada tamamlayan Amedspor, devre arası kampını iki aşamalı olarak Antalya’da gerçekleştirecek. Kampın ilk etabı 25-31 Aralık tarihleri arasında, ikinci etabı ise 2-14 Ocak tarihleri arasında yapılacak.

Mirage Park Otel’de yapılacak olan kamp için akşam saatlerinde Antalya’ya gidecek olan Amedspor, 25 Aralık Salı günü ilk etap kamp çalışmasına başlayacak.

Yarıyıl tatili nedeniyle 1 Ocak gününü izinli olarak geçirecek olan Amedspor, 2 Ocak’ta ise ikinci etap kampa başlayıp lige hazırlık çalışmalarını hızlandıracak.

Diyarbekirspor, Kendi Evinde Başlıyor

Ligin ilk yarısını 25 puanla 6.sırada tamamlayan Diyarbekirspor ise önce kendi tesislerinde çalışacak,ardında Antalya’ya gidecek. Diyarbakır’daki çalışmalarına bugün başlayacak olan Diyarbekirspor,31 Aralık’a kadar burada çalışacak. Daha sonra futbolculara iki gün izin verilecek. Ardında 3 Ocak’ta Antalya’da toplanacak olan Diyarbekirspor, iki haftalık kamp gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.