Kamplar bitti, sıra ligde

Kamplar bitti, sıra ligde
Amedspor ve Diyarbekirspor’un Antalya’da gerçekleştirdiği devre arası kampları tamamlandı. İki takım da gelecek hafta başlayacak ligin ikinci yarısına Diyarbakır’da hazırlanmaya devam edecek.

 

Antalya’daki devre arası kamp çalışmalarını tamamlayan Diyarbakır takımlarının son hazırlık maçları, bölgede etkili olan yoğun yağmura takıldı. Amedspor’un ,Şota Arveladze’nin çalıştırdığı Özbekistan ekibi FK Pahtakor ile önceki gün oynaması gereken maç yağmur nedeniyle oynanamadı. Düne ertelenen maçta Amedspor, Özbekistan takımı FK Pahtakor’a 2-0 yenildi.

Kamp çalışmalarını tamamlayan Amedspor, kampta daha önce Muğlaspor’la da maç yaptı  ve bu maçı da 2-1 kaybetti. Şanlıurfaspor’la yapılması planlanan maç iptal edilmişti.

Salı günü Diyarbakır’da toplanacak olan  Amedspor, ikinci yarının ilk haftasında yapacağı Mersin İdmanyurdu maçına Diyarbakır’da hazırlanacak.

Diyarbakır’dan İstanbul’a geçecek

Diyarbekirspor, devre arası kampında 2 maç yaptı. Batman Petrolspor’a 3-1 yenildi,Orhangaziş Belediyespor’la 0-0 berabere kaldı. Bodrumspor maçı ise Diyarbekirspor 1-0 öndeyken yoğun yağmur nedeniyle yarıda kaldı.

Kampın ardında teknik heyetin izin verdiği Diyarbekirspor, yarın bugün Diyarbakır’da toplanarak ikinci yarının ilk haftasında 20 Ocak Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Anadolu Bağcılar maçı hazırlıklarına başlayacak.

Transferde fazla yol alamadıklar

Amedspor ve Diyarbekirspor, devre arasında fazla transfer yapamadı. Diyarbekirspor,Karagümrük’ten Taner Yıldız’ı transfer ederken, ilk yarıdaki kadrodan 11 futbolcunun ayrıldığı Amedspor ise Kırklarelispor’dan İbrahim Sürgülü,Keçiörengücü’nden Muhammed Yılmaz ve Fethiyespor’dan Ömer Karancı’yı transfer etti.

Amedspor ve Diyarbekirspor’’un hafta arasında yeni transferler gerçekleştireceği belirtiliyor.

Tigris Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.