Kapı, kapı yavrularını arıyorlar

Kapı, kapı yavrularını arıyorlar
- Batman’ın Kozluk İlçesinde 2 gün önce kaybolan 15 yaşındaki gençten haber alınamıyor

BATMAN - Batman’ın Kozluk İlçesinde 2 gün önce kaybolan 15 yaşındaki gençten  haber alınamıyor.

Kozluk ilçe merkeze bağlı bulunan Tepecik Mahallesi 1017 sokakta ikamet eden  Çok proğramlı Lisesi 2. sınıf öğrencisi  Uğur Çapar (15) önceki gün akşam saatlerinde gittiği internet kafeden sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Çapar ailesi, eve dönmeyen çocuklarını aramaya başladı. Çocuklarına ulaşamayan aile daha sonra durumu Kozluk İlçe Emniyet Müdürlüğüne  bildirdi.

Tüm aramalara rağmen  Uğur Çapar'ın (15)  izine rastlanılmadı. Baba Hamit Çapar (39) yaptığı açıklamada, oğlu Uğur Çapar 'dan 2 gündür haber alamadıklarını, bu nedenle endişeli olduklarını söyledi. Tüm aramalara rağmen oğlu ile ilgili bir bilgiye ulaşamadığını anlatan Baba Çapar şöyle dedi:

"Akşam saatlerinde arkadaşıyla buluşmak üzere internet kafeye gitmiş. Yaklaşık bir saat internet kafede arkadaşıyla kaldıktan sonra  2 günden buyana  oğlum eve gelmedi.İlçe Emniyet Müdürlüğüne  haber verdik, aramadığımız yer kalmadı. Hayatından endişe ediyoruz. Oğlumu görenlerin insanlık adına bizlere haber vermesini bekliyoruz''.

Acılı anne Şehnaz Çapar (39) çocukları ile ilgili bir sorunlarının olmadığını kendi halinde biri olduğunu söyledi. Anne Çapar  "Allah rızası için çocuğumun yerini bilen, gören, tanıyan varsa bize yardımcı olsunlar. Bir şekilde çocuğumuza kavuşmak istiyoruz. dedi.(aa)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.