Kapkaçcılara, yankesicilere,torbacılara ve hırsızlara karşı operasyon yapıldı.

Kapkaçcılara, yankesicilere,torbacılara ve hırsızlara karşı operasyon yapıldı.
Çeşitli suçlardan aranan 74 kişi yakalandı

Diyarbakır polisi, çeşitli suçlardan aranan 74 kişiyi kıskıvrak yakaladı.

 

Ali VURANEL

Diyarbakır- Diyarbakır emniyet müdürlüğüne bağlı  polis ekipleri, çeşitli suçlardan aranan 74 kişiyi yakaladı.

Uzun bir süreden beri vatandaşların sık sık dile getirdiği şikayetlerin merkezinde bulunan hırsızlar, kapkaçcılar, torbacılar ve yankesicilere karşı hafta boyunca Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Operasyon sırasında hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık ve yaralama gibi suçlardan aranan 74 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Vatandaşlara ‘İllallah’ dedirten suçluların bir kısmının yakalanması Diyarbakırlılara bir nebze olsun rahatlatırken, firarda olan diğer kaçakların da yakalanması için operasyonların aralıksız sürdürüleceği öğrenildi.

Yakalanan kişilerle ilgili Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "30 Ocak ile 3 Şubat tarihleri arasında Diyarbakır il merkezinde huzur ve güvenliğin sağlanması, aranır durumda bulunan şahısların yakalanması amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü ile Bağlar, Kayapınar Sur ve Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlükleri tarafından ilimiz genelinde bulunan metruk binalar, cadde ve sokak üzerinde yapılan uygulamada, hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık ve yaralama suçları başta olmak üzere değişik suçlardan aranan toplam 74 kişi ve üzerlerinde bulanan, 13 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait şarjör ve fişek, 107 kilo esrar, 428 Paket kaçak sigara, yasadışı bahis olayında, 3 adet bilgisayar ve 50 lira paraya el konulmuştur. Yakalanan şahıslar, hakkında yapılan işlemlerden sonra adli mercilere sevk edilmişlerdir" denildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.