Karacadağ Eteklerinde Spor Şöleni

Karacadağ Eteklerinde Spor Şöleni
Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde Karacadağ eteklerinde çocuklara yönelik yapılan spor şöleni büyük ilgi görüyor. Organizasyonun finali 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nda ilçe merkezinde yapılacak.

Karacadağ’ın eteklerinde yapılan spor şöleni çocuklara ayrı bir hava katıyor, renkli görüntülere sahne oluyor. Karacadağ bölgesinde bulunan Ovabağ ve Ortaşar okul merkezlerinde yapılan geleneksel çocuk oyunları şenliğine ilkokul düzeyinde 42 okul katılıyor.

karacadag--eteklerinde--spor--soleni-(3).jpg

Geçen hafta başlayan şenliklerde çocuk oyunları mendil kapmaca, seksek gibi çocuklar tarafından sevilen oyunlar oynanıyor. Üç ayrı merkezde yapılan şenliklerin finali 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı haftası içinde ilçe merkezinde yapılarak şenlikler sona erecek.

karacadag--eteklerinde--spor--soleni-(4).jpg

‘Kaymakam Kaya tam destek veriyor’

İlçe Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürü Mehmet Yılmaz Bay,amaçlarının bu proje ile sporu çocuklara sevdirmek olduğunu söyledi. İlçe Kaymakamı Selami Kaya’nın çocuklara ve gençlere yönelik sosyal faaliyetlere önem verdiğini belirten Bay,”Kaymakam bey göreve geldiğinden beri bu tür organizasyonları destekliyor ve sporun,sosyal faaliyetlerin çocuklar arasında yaygınlaştırılmasını istiyor. Karacadağ’ın eteklerinde bahar havasında yapılan şenliklere gösterilen ilgi ve çocukların mutluluğu, heyecanı bizi sevindirdi” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.