Karakoç’tan Gazeteciler Gününe Kutlama Ve Bilnet Okullarına Davet

Karakoç’tan Gazeteciler Gününe Kutlama Ve Bilnet Okullarına Davet
Bilnet Okulları Diyarbakır Kampüsü Kurucusu Ekrem Karakoç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Karakoç,okul olarak her alanda yeniliklere ve güçlenmeye devam ettiklerini ifade ederek ”Önümüzdeki günlerde Diyarbakır’ımızla ilgili ses getirecek önemli projelere imza atacağız” dedi.

“Gazeteciler Çok Zor Şartlarda Mücadele Ediyor”

Tigris Haber-Bilnet Okulları Diyarbakır Kampüsü Kurucusu Ekrem Karakoç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Karakoç,”Basının demokratik hak ve özgürlükler çerçevesinde ifa ettiği bu hizmet,zorlukları nedeniyle her türlü takdiri hak etmektedir. Bu bağlamda basın yayın organları içerisinde çalışan muhabirinden, sayfa editörüne ,yazarlarından matbaa çalışanına kadar tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar,hayatlarında sağlık ve başarılar diliyoruz” dedi.

“Diyarbakır’la İlgili Önemli Projeleri Hayata Geçireceğiz”

“Doğup büyüdüğümüz,bizlere maddi ve manevi olarak çok şey kazandıran,her şeyimizle kendimizi hizmet etmekle borçlu hissettiğimiz Diyarbakır’ımızın en temel sorunlarından olan eğitim sorununu çözmek için büyük bir misyon yüklenmiş durumdayız” diyen Karakoç,okul olarak yeniliklere ve güçlenmeye devam ettiklerini de söyledi. Karakoç,,”Ticari kazanç gütmeden,tamamen kentimize hizmet etmeyi ve geleceğin başarılı nesillerini yetiştirmeyi esas aldığımız bu kutlu mücadelede Bilnet Okulları Diyarbakır Kampüsü’nü her geçen gün daha kaliteli,güvenilir ve geleceğe umutla bakan hale getiriyoruz. “Çocuklarımız daha iyi şartlarda eğitimi hak ediyor” düşüncesiyle okul olarak hem eğitimci ve idareci kadromuzu güçlendiriyoruz,hem de teknolojik olarak yeniliklere devam ediyoruz. Diyarbakır’ın merkez tarafından akredite edilen,eğitimci ve idareci kadrosu merkez tarafından belirlenerek yönetilen tek marka okulu olan Bilnet Okulları Diyarbakır Kampüsü’ne tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz. Önümüzdeki günlerde Diyarbakır’ımızla ilgili ses getirecek önemli projelere imza atacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.