Kardeşçe Bitti :1-1

Kardeşçe Bitti :1-1
Feyzi İlhanlı’nın onursal başkanı olduğu Diyarbekirspor ile başkanı olduğu Tuzlaspor arasındaki hazırlık maçı karşılıklı gollerle 1-1 sonuçlandı.

Tuzlaspor’un golünü, bu transfer döneminde Diyarbekirspor’dan İstanbul ekibine geçen Mehmet Özdıraz kaydetti.

  Diyarbekirspor, Ankara Kızılcahamam’daki ikinci etap kampının son gününde 2.Lig ekibi Tuzlaspor’la üçüncü hazırlık maçına çıktı. Daha önce 2.Lig ekibi Keçiörengücü’nü  1-0 yenip 1.Lig ekibi Adana Demirspor’la 0-0 berabere kalan Diyarbekirspor, Tuzlaspor’la da 1-1 berabere kaldı. Tuzlaspor’u 1-0 öne geçiren golü 40.dakikada Diyarbekirspor’un eski futbolcusu Mehmet Özdıraz atarken,Diyarbekirspor’un beraberlik golünü 88.dakikada Aykut Çift kaydetti. Yeşil-Kırmızılı takım,özellikle ikinci 45 dakikada iyi bir görüntü çizdi.

Son Etap Kampı Afyon’da

11 Temmuz’da başlayan Kızılcahamam’daki kamp çalışmaları sona erdi. Diyarbekirspor, fizik ve kondisyon ağırlıklı kampta üç hazırlık maçı da yaparak bir galibiyet ve iki beraberlik elde etti.

Diyarbekirspor’da üçüncü ve son etap kampı ise 8 Ağustos’ta Afyonkarahisar’da başlayacak. Burada çok sayıda hazırlık maçı yapılması planlanıyor.

Kurban Bayramı arefesinde sona erecek kampın ardında takım 2 Eylül’de kendi sahasında Gölcükspor’la yapacağı ligin ilk haftasındaki maç için Diyarbakır’a dönecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.