Kavganın Faturası Kadro Dışı

Kavganın Faturası Kadro Dışı
Amedspor’da idmanda kavga eden Mansur Çalar ve Efe Halil Özarslan teknik heyetin raporu ile süresiz kadro dışı bırakıldı.

 

Yine idmanda kavga eden Deniz Naki ve Selçuk Kaban’a ise sadece uyarı yapılmak yetinildi.

 

‘Efe Halil,Kulübü TFF’ye Şikayet Etti’ İddiası

Sezon başında Kayserispor’dan transfer edilen Efe Halil’in ayrıca alacakları ödenmediği gerekçesiyle Amedspor’u mahkemeye verdiği da iddia ediliyor.

Takımda yaşanan kavgaları doğrulayan teknik direktör Ahmet Akçan,”Mansur ve Efe Halil idmanda kavga etti. Bu tip olaylar takım bütünlüğünü bozar ve sessiz kalamayız. Bunun bir cezası olacak,biz de öyle yaptık. Ama bu arkadaşlarımızı takımdan koparmadık. Onlarla sürekli görüşme halindeyiz. Böyle bir hata yapsalar da bu takımın parçası,değeri ve önemli isimleridirler. Şu an için böyle karar aldık. Fakat bu takıma bir daha dönmeyecekleri anlamına gelmez. Yapacakları çalışmalara ve davranışlarına göre hareket edeceğiz.

‘Futbolcular Arasında Ayrım Yapmıyoruz’

Deniz ve Selçuk arasında da tartışma yaşandı,sözlü bir gerilim. Selçuk,ortam daha fazla gerilmesin diye idmanı yarıda bıraktı. Daha sonra konuştuk,bir sorun yok. Deniz bu takımın kaptanı ve önemli bir futbolcusu. Her futbolcunun kendine göre ayrı bir yapısı var,zaman zaman sıkıntılar yaşanabilir. Zor bir süreçten geçiyoruz. Haliyle herkeste bir gerginlik var. Biz bunu azaltmaya çalışıyoruz. Bizim hiçbir futbolcuya ayrı tavrımız ve tutumumuz yok. Tüm futbolcular bu takım için değerlidir,biz de öyle görüyoruz. Aile içindeki bu sorunları beraber aşacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.