Kayapınar Belediyesi Şehit ve Gazi yakınlarını Umreye gönderiyor

Kayapınar Belediyesi Şehit ve Gazi yakınlarını Umreye gönderiyor
Kayapınar Belediyesi, Şehit ve Gazi yakınlarını Umre’ye gönderiyor. Kayapınar Belediye Başkanı vekili Mustafa Kılıç’ın talimatıyla Kayapınar İlçe sınırları içerisinde oturan 137 şehit ve gazi yakınını belirli aralıklarla kafileler halinde

 

Umre’ye gönderilecek. Başkan Kılıç, şehit yakınlarının baş tacımız olduğunu vurgulayarak, “Devletimiz her zaman şehit ve gazilerimizin yanındadır” dedi.

Kayapınar Belediyesi’nce Kayapınar İlçe sınırları içerisinde oturan Şehit ve Gazi yakınları Umreye gönderiliyor. Kayapınar İlçesinde yaşayan 137 şehit ve gazi yakını, Kayapınar Belediyesi tarafından çeşitli aralıklarla Umreye gönderiyor. Umreye gidecek 34 kişilik ilk kafile, Kayapınar Belediye Başkan vekili Mustafa Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Şehit ve gazi yakınlarının oldukça heyecanlı oldukları gözlendi. Şehit ve Gazi yakınları 14 gün boyunca Kutsal topraklarda kalacak.

“İLK KEZ BİR BELEDİYE BİZİ UMREYE GÖNDERİYOR”

İlk kez Umreye gidecek olan Şehit ve Gazi yakınları, Kutsal topraklara gitmelerine vesile olan Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’a duacı olduklarını belirterek, “Devletimiz her fırsatta bize sahip çıkıyor. İlk kez Diyarbakır’da bir belediye bizi kutsal topraklara götürecek. Bundan dolayı çok mutluyuz ve sevinçliyiz. Katkılarından dolayı değerli Başkanımıza teşekkür ederiz. Allah bin kere razı olsun” diye konuştular.

“ŞEHİT YAKINLARI BAŞ TACIMIZDIR”

Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, şehit yakınlarının baş tacımız olduğunu vurgulayarak, bu konuda hiç kimsenin şüphesinin olmamasını ifade etti. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm devlet kademelerinin şehit ailelerinin her zaman yanında olduğunu ve olacağını vurgulayan Başkan Kılıç, şöyle dedi: “Devletimizin size verdiği değer en üst noktadadır. Bu kutsal yolculuğunuzda, bu güzel yerleri göreceğiniz için sizleri şimdiden tebrik ediyorum. Bu kutsal ve mübarek yerlere gitmeniz güzel bir olay. Bu olayda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu olayı her zaman devam ettiririz. Şehitlerimize ne yapsak azdır”

“ŞEHİT YAKINLARIMIZA NE YAPSAK AZDIR”

Başkan Kılıç, şehitlerin gözlerini kırpmadan canlarını bu vatan için verdiğini ifade ederek, şehit ailelerine devlet ve millet olarak ne yapılsa az olacağını da sözlerine ekledi.

Ziyaret, katkılarından dolayı Şehit ve Gazi yakınlarının Kılıç’a plaket taktimi ile son buldu.

Özcan YILDIZ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.