Kayapınar Belediyesi’nden 2 bin kişiye iftar yemeği

Kayapınar Belediyesi’nden 2 bin kişiye iftar yemeği
İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname kapsamında görevlendirme yapılan Kayapınar Belediyesi’nce iki noktaya kurulan çadırlarda 2 bin kişiye iftar yemeği veriliyor.

 

Kayapınar İlçe sınırları içerisindeki Ekin Park ile Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde kurulan çadırlarda iftarlarını açan vatandaşlar, hizmetten memnun…

Kayapınar Belediyesi’nce Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle Kayapınar İlçe sınırları içerisinde iki bölgede iftar çadırı kurdu.

GÜNDE İKİ BİN KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ

Ramazan ayının ilk gününden itibaren Ekin Park ile Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde kurulan iftar çadırları ile 2 bin kişiye iftar yemeği veren Kayapınar Belediyesi’nin bu uygulaması ile vatandaşlardan tam not aldı.

İFTAR ÇADIRLARINA YOĞUN İLGİ

Ekin Park’taki İftar çadırını ziyaret eden Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Cebe, belediye personeli ve vatandaşlarla iftarını açtı. Vatandaşların iftar çadırına yoğun ilgi gösterdiği gözlenirken, günlük olarak yemek sayısı da artırılacak.

“BELEDİYEYE DUACIYIZ”

Kayapınar Belediyesi’nce Ramazan ayı dolayısıyla kurulan çadırda iftar açan vatandaşlar ihtiyaç sahiplerinin burada rahatça yemek yiyebildiğini söyledi. Verdiği hizmetten ötürü belediyeye duacı olduklarını dile getiren vatandaşlar, "Allah Kayapınar Belediyemizden razı olsun. İki gündür burada iftarımızı açıyoruz. Suriyeliler başta olmak üzere bizim gibi birçok insan gelip burada rahat bir şekilde iftarını açıyor. Verilen hizmetten dolayı yetkililere teşekkür ediyoruz. Bu hizmetlerin devamını istiyoruz” dediler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.