Kaygılandıran Huzursuzluk

Kaygılandıran Huzursuzluk
Amedspor taraftar grupları arasında son dönemlerde yaşanan ve kavgaya varan huzursuzluk endişe yaratıyor.

Bölgedeki diğer takımların taraftar grupları ve spor adamları,taraflara sağduyu ve uzlaşı çağrısı yaptı.

 

Söz Düellosu Kavgaya Dönüştü

Amedspor taraftar grupları arasında son dönemlerde yaşanan huzursuzluk hem taraftarlar arasında hem de spor camiasında rahatsızlık yaratmış durumda. Sosyal medya üzerinde başlayan atışma ve polemikler sonunda tribünlere sirayet ederek üzücü olayların yaşanmasına neden oldu. Bodrumspor maçı öncesinde,maç sırasında ve maç sonunda yaşanan olaylarda çok sayıda kişi yaralanırken,atkı,kaşkol ve pankartlarına zorla el konulduğunu öne süren Barikat Grubu,Amedspor yönetimi ve Direniş Grubu’nun iş birliği yaparak Amedspor üzerinde tekçi bir zihniyet yarattığını öne sürdü. Gruplar arasındaki olaylar Etimesgut Belediyespor maçında da devam etti. Yaşanan gerilime polis müdahale ederek bir çok kişiyi gözaltına aldı.

Karşılıklı Suçlamalara Devam

Barikat Grubu,yönetimin ve Direniş Grubu’nun kendilerini polise şikayet ederek tehdit ettiğini iddia etti. Taraflar,sosyal medya üzerinden birbirlerini suçlamaya ve eleştirmeye devam ediyor. Amedspor yönetimi ve Direniş Grubu,Barikat Grubu’nu tribünleri karıştırmakla,provokasyon yaratmakla ve geçmişte maddi konularda üsülsüzlük yapmakla suçluyor. Barikat Grubu ise Amedspor yönetimini ve Direniş Grubu’nu,kulübü halktan koparıp kendi tekellerine almakla ve rant sağlamakla eleştiriyor.

Halk,Yaşananlardan Rahatsız

Spor kamuoyu ise yaşananlardan rahatsızlık duyuyor. Bu tablonun kulübe ve camiaya zarar verdiğini belirten spor adamları ve bölgedeki diğer taraftar grupları,taraflardan sağduyu içinde hareket edip yaşananları aklı selim çerçevede uzlaşarak çözmelerini istiyor. Spor adamları,”Yaşananlar hiç hoş değil. Amedspor gibi büyük bir camiaya yakışmıyor. Bunun kimseye faydası olmaz. Kimsenin bölge insanını spor üzerinden basit meseleler yüzünden birbirine kırdırtmaya hakkı yok. Buna derhal son verilmeli” ifadelerini kullanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.