Kayıp kız kardeşler bulunamıyor

Kayıp kız kardeşler bulunamıyor
Kayıp kız kardeşler bulunamıyor

Diyarbakır’da 5 gün önce sabah okula gitmek için evden çıkan 2 kız kardeşten haber alınamıyor. Kızlarını bulabilmek için çalmadık kapı bırakmayan acılı aile, yetkililerden kızlarının biran önce bulunması için yardım istiyor.

 

DİYARBAKIR’da 10’un sınıf öğrencisi Ayşe Dündar ve 6’ıncı sınıf öğrencisi Melike Dündar kardeşlerden 5 gündür haber alınamıyor. Edinilen bilgiye göre, Merkez Kayapınar İlçesi Huzurevleri semtinde oturan Ayşe Dündar (15) Melike Dündar (12) kardeşler pazartesi günü sabah okula gitmek için evden çıktı. Ancak kız kardeşler her zaman geldikleri saat evlerine dönmedi. Bunun üzerine okula giden Dündar kardeşlerin ailesi, kızlarına ulaşmaya çalıştı. Bir türlü kızlarına ulaşamayan aile, durumu hemen Emniyete bildirdi. Konuyla ilgili soruşturma başlatan polis, her yerde 2 kız kardeşi aramaya başladı.

 

“ALLAH RIZASI İÇİN BANA YARDIM EDİN”


Kızlarının bulunması için çalmadık kapı bırakmayan acılı baba Mehmet Sıddık Dündar, “Kızlarım pazartesi günündendir kayıp. Kızlarımı bulabilmek için elimden gelen her şeyi denedim, ama çocuklarımı bulamadım. Allah rızası için kimin elinden ne geliyorsa kızlarımı bulabilmem için bana yardımcı olsun. Ailece hepimiz perişan durumdayız. Kimsenin gözüne 5 gündür uyku girmiyor. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Allah için yetkililer sesimizi duysun ve kızlarımızın biran önce bulunması için bizlere yardım etsin. Her kim kızlarımın nerede olduğunu duyar, görür ve işitirse Allah rızası için beni 0536 936 48 15 numaralı telefondan arasın” dedi.

Haber:  Ali VURANEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.