Kaymakam Kattaş Fakir Aileyi Barakadan Kurtardı

Kaymakam Kattaş Fakir Aileyi Barakadan Kurtardı
İlçe Müftüsü Ömer Faruk Altun ile birlikte Kelekçi köyünü ziyaret eden Kaymakam Remzi Kattaş, köyde yapılan asma köprü ve ayakları, keson kuyu çalışmalarını yerinde inceledi.

Dicle- Diyarbakır’ın Dicle İlçe Kaymakamı Remzi Kattaş, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere gittiği Kelekçi köyünde bir barakada yaşam mücadelesi veren aileye geçici olarak köy içinde bir ev bulurken, aileye en kısa sürede ev yapması için yardım sözü verdi. 
İlçe Müftüsü Ömer Faruk Altun ile birlikte Kelekçi köyünü ziyaret eden Kaymakam Remzi Kattaş, köyde yapılan asma köprü ve ayakları, keson kuyu çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemelerini tamamlayan Kaymakam Kattaş ve beraberindekiler daha sonra köyü gezip köylülerle sohbet etti. Kaymakam Kattaş, köyde kendi imkanlarıyla yaptığı barakada zor şartlarda yaşamlarını sürdürmeye çalışan bir aileye misafir oldu. Çocuklarla yakından ilgilenip başarı temennisinde bulunan Kattaş, ayrıca köy muhtarı ve vatandaşlarla temasları sonucunda zor koşullarda yaşamını sürdüren ailenin köy içerisinde bir eve yerleşmeleri sağlandı. En kısa sürede aileye ev yapımı için yardımda bulunacağını belirten Kaymakam Kattaş, köylülerin sorun ve sıkıntılarını dinledikten sonra ilçeye geri döndü.

dicle-2-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.