Kayyım tarafından Umre’ye gönderilen O muhtar seçilemedi!

Kayyım tarafından Umre’ye gönderilen O muhtar seçilemedi!
Kayyım ile yönetilen Yenişehir Belediyesi’nce umreye gönderilen muhtarlar arasında yer alan Yenişehir İlçesi Yenişehir Mahalle Muhtarı Mehmet Demir, 31 Mart yerel seçimlerinde kazanamadı.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

TİGRİS HABER - Aynı zamanda Diyarbakır Muhtarlar Derneği Başkanlığını da yapan Demir, sosyal medya hesabı üzerinden Umre ziyareti için Yenişehir Belediyesi Kayyımı Murat Beşikci’ye teşekkür etmesiyle gündeme gelmişti. 4 dönemdir muhtarlık yapan Demir’in yerine Aziz Keleş, Yenişehir Muhtarı seçildi.

Geçtiğimiz Ekim ayında Yenişehir Belediyesi kayyımı tarafından Umre’ye gönderilen muhtarlar arasında yer alan Yenişehir Mahalle muhtarı ve Diyarbakır Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Demir, Pazar günü yapılan 31 Mart Yerel seçimlerinde yeniden aday oldu.

20 yıldır Yenişehir Mahalle muhtarlığı yapan Demir, 5. Kez muhtar seçilemedi. Demir’in yerine Aziz Keleş seçildi.

yenisehir-muhtar-1.jpeg

“Muhtarların umre masrafı kimden?

Tigris Haber’in 25 Ekim tarihli haberinde, “Diyarbakırlı muhtarların umre masrafı kimden?” başlığı ile yayınlanan haberde, “Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesindeki bir grup muhtar yakın zamanda Umre’ye gitti. Sosyal medya üzerinden muhtarların paylaşımı dikkat çekti. Muhtarlar, kendilerini umreye gönderen Yenişehir ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikçiye teşekkür etti.

Umre’ye giden muhtarlar arasında bulunan Yenişehir muhtarı Mehmet Demir’in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şunları söylemişti: “Yenişehir Kaymakamımız ve Belediye Başkan V.Sayın @besikci_murat ve Değerli Ailesine Kâbe’den Dua ve Selamlarımızı İlettik. Bu Mübarek Topraklara Bizi Göndererek Dualarda Bizi Buluşturan Siz Değerli Kaymakamımıza Muhtarlarımız Adına Teşekkür Ediyoruz. Allah Ebedi Olarak Razı Olsun.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum