Kayyum Belediyesine tepki

Kayyum Belediyesine tepki
Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde bazı cadde ve sokaklardaki yolların kötü olması vatandaşların günlük yaşamı olumsuz yönde etkiliyor

Harun AYTULUN-ÖZEL

Tigris-Haber Bu durumdan şikayetçi olan sürücüler de yetkililere tepki göstererek araçlarının bu yüzden hasar gördüğünü dile getiriyor.

Günlük Hayatı Felç Ediyor

bu-goruntuler-bismillileri-cileden-cikariyor-(1)-k.jpeg

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde bazı cadde ve sokaklardaki yolların bozukluğu ve derin çukurlar, araç sürücülerinin tepkisine neden oluyor, vatandaşların günlük hayatını olumsuz yönde etkiliyor.

Diyarbakır Caddesi, Nato Caddesi ve İstasyon Caddesi’nde oluşan derin çukurlar, yolların bakımsız olması işte bu görüntülerin oluşmasını sağlıyor.

bu-goruntuler-bismillileri-cileden-cikariyor-(3).jpeg

Vatandaşlar, Belediyeye Tepkili

Belediyeye tepki gösteren vatandaşlar ve sürücüler, yolların bir an önce yapılmasını istiyor. Vatandaşlar,”Bozuk yollar nedeniyle araçlarımızda arızalar meydana geliyor. Bu arızaların faturasını kim ödeyecek? Yeter artık. Yetkililer hiç bu yolların bozukluğunu görmüyorlar mı? Yeni araç almaktan korkar olduk. Çocuklarımız bu şartlarda okula gidip geliyor. Günlük hayatımız alt-üst oluyor. Buna bir çare bulmaları gerekiyor. Bu kent bunları hak etmiyor” diye konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum