Kazalara abone kavşak

Kazalara abone kavşak
Diyarbakır’ın modern yüzü Kayapınar’daki Yılmaz Güney Caddesi’nde yaşanan trafik kazaları rutin hale geldi.

kaza-mudahale.jpg

Dün yaşanan feci kazada şans eseri ölen olmazken, üç kişi yaralandı. Vatandaşlar, kâbus haline gelen bölgede kazaların son bulması için yetkililerden gerekli tedbirleri almalarını istiyor. Biz haber yapmaktan bıktık, sürücüler kaza yapmaktan bıkmadı. Yetkililer ise tedbir almak için birilerinin ölmesini bekliyor (!)

Kazasız gün neredeyse yok

Gazetemizin daha önce defalarca gündeme getirdiği ve trafik kazalarının hemen her gün eksik olmadığı merkez Kayapınar ilçesine bağlı Mezopotamya Mahallesi’ndeki Yılmaz Güney Caddesi 307.sokakta kazaların ardı arkası kesilmiyor. Sürücülerin ve vatandaşların kabusu haline gelen sokakta  aşırı hızdan dolayı kazalar yaşanmaya devam ediyor. Dün meydana gelen kazada 21 KN 852 ve 34 ZU 2946 plakalı iki özel otomobil çarpıştı. Feci kazada araçlar kullanılamaz hale gelirken, araçlardan biri elektrik direğine çarparak güçlükle durabildi,diğer araç ise cadde ortasına savruldu.

Bu araçlardan sağ çıktılar

kazalara-abone-kavsak-(5).jpg

Çarpışmanın etkisiyle ağır hasar alan araçlarda üç kişi  çeşitli yerlerinden hafif bir şekilde yaralandı. Olay yerindeki şoförlerin yardımına ilk olarak kaza yerinin yakınındaki vatandaşlar koşarken, daha sonra kaza mahalline sağlık ekipleri ve ambulans ulaştı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı.

Vatandaşlar, kâbus haline gelen bölgede kazaların son bulması için yetkililerden gerekli tedbirleri almalarını istiyor. Diyarbakır’daki birçok yol ve kavşağın mühendislik hatalarıyla dolu olduğunu belirten vatandaşlar, bunca kazaya rağmen sessiz kalan yetkililere tepkili. Şehir içinde aşırı hız yapan sürücülere de tepki gösteren vatandaşlar, insan hayatının değersiz hale gelmesinden dolayı sitemli.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.