Kazaya giden sağlık görevlisi, yakınlarıyla karşılaştı: 2’si ağır, 3 yaralı

Kazaya giden sağlık görevlisi, yakınlarıyla karşılaştı: 2’si ağır, 3 yaralı
Adıyaman-Samsat Karayolu Uzun Tepe Köyü yakınlarında kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2’si, ağır, 3 kişi yaralandı

ADIYAMANEdinilen bilgiye göre, Adıyaman- Samsat Karayolu Uzun Tepe Köyü yakınlarında sürücüleri tespit edilemeyen 02 FK 714 plakalı otomobil ile bir kamyon çarpıştı. Meydana gelen kazada, otomobil içerisinde bulunan Mehmet Sönmez, Mahmut Keskinile Hidayet Şimşek yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Mehmet Sönmez ile Mahmut Keskin’in sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

AMBULANS ŞOFÖRÜ AĞIR YARALI YAKINLARINI KENDİSİ TAŞIDI
Kaza ihbarını alarak acil çıkış yapıp kaza bölgesine giden 112 sağlık ekiplerinden ambulans şoförü Bülent Sönmez, kanlar içerisinde kalan ve sağlık durumları ağır olan yaralılardan amcası Mehmet Sönmez’i gördü. Kaza yerinde amcasını kanlar içerisinde gören ambulans şoförü bir anlık şok oldu. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar, ambulanslara alındı. Ambulans şoförü Bülent Sönmez, ağır yaralı olan amcası Mehmet Sönmez’i kullandığı ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirdi. Öte yandan, hastaneye getirilen yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruması nedeniyle sağlık ekiplerinin hızlı hızlı diye bağırıp koşuşturmaları dikkatlerden kaçmadı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.(İha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.