“Kendi Oyun Felsefemiz Önemlİdir”

“Kendi Oyun Felsefemiz Önemlİdir”
Diyarbekirspor Teknik Direktörü Bülent Akan, yeni sezonda nasıl bir oyun anlayışı ile mücadele edeceklerini açıkladı. Akan,şampiyonluğa oynayan bir takım olarak kendi oyunlarını rakibe kabul ettirmek istediklerini söyledi.

 

 

Her teknik adam gibi kendisinin de bir oyun anlayışına sahip olduğunu belirten Bülent Akan, rakibin yapacağı hatalarla maç kazanarak hedefe ulaşılamayacağını söyledi. Akan,”Rakibin hata yapmasını beklemekten ziyade rakibi hataya zorlamamız lazım. Şampiyonluğa oynuyorsak buna uygun bir anlayışla oynamalıyız. Kendi oyumuzu oynamak ve sahada bunu rakibe kabul ettirerek başarılı olmak istiyoruz. Şu an için bu anlamda bazı eksiklerimiz var ama lig başlayana kadar tamamlamış olacağız” dedi.

“Transferlerimiz Olacak”

Transfer çalışmalarına da değinen Akan,bazı mevkilere nokta takviyeler yapacaklarını kaydetti. Akan,”Başkanımız ve yönetimimiz,sportif direktörümüz İsmet Yılmaz bunun için çalışıyor. Şu ana kadar iyi transferler yaptığımızı düşünüyorum. Eksik noktalarımız elbette var,bunları tamamlamak için araştırmaya devam ediyoruz. Gelecek oyuncular nokta isimler olmalı ve bizi hedefe taşıyacak isimler olmalıdır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.