Kent, Diyarbekirspor için kenetlendi

Kent, Diyarbekirspor için kenetlendi
Diyarbakır'daki kent bileşenleri, spor taban birlikleri Tire 1922Spor maçı öncesinde Diyarbekirspor için kenetlenerek güç birliği oluşturdu.

İlk olarak Vali Hasan Basri Güzeloğlu, emniyet müdürü Tacettin Aslan ve kent yöneticileri kulüp tesislerini ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcularla görüşerek tam destek verdi. Vali Güzeloğlu, kentin ve bölgenin sporda başarılara ihtiyacı olduğuna dikkat çekerek 2.Lig yolunda başarılar diledi.

Dün akşam ise Tavacı Recep Usta'da dayanışma yemeği vardı. Yemeğe Diyarbekirspor Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu, Diyarbekirspor Onursal Başkanı Feyzi İlhanlı, Asbaşkanlar Erdal Atik, Fatih Kayhan ve Vahit Güvensan, Amedspor Başkanı Nurullah Edemen ve yöneticiler,DTSO Başkanı Mehmet Kaya ve yöneticiler,GSYD Başkanı Mehmet Yılmaz Bay  ve dernek yöneticileri,bazı STK Başkanları ve yöneticileri,spor taban birliklerinin yöneticileri katılarak anlamlı görüntüler oluşturdu.

“Amedspor’u Ligde Tutan Bu Ruh Diyarbekirspor’u da Şampiyon Yapacak”

Dayanışma organizasyonuna katılanlar, Diyarbekirspor'a tam destek vereceklerini ifade ederek tüm halkı Salı günü saat 19.00'da yeni Diyarbakır stadına davet etti.

DTSO Başkanı Mehmet Kaya,”Amedspor son haftalardaki kenetlenme ve dayanışma ruhu ile ligde kaldı. Diyarbekirspor’da da bunu yapacağız. Hep beraber kenetlenip birlik ruhu oluşturacağız, takımımız önce finale ardında da 2.Lig’e çıkaracağız. Biz bu konuda üzerimize düşen neyse yerine getireceğiz. Herkesi ve tüm kesimleri kentimize yakışır şekilde stada gelerek centilmence takımımıza destek vermeye davet ediyoruz” dedi.

Diyarbekirspor Kulübü Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu, dayanışma ve birlik ruhu oluşturan tüm kesimlere teşekkür ederek,Salı akşamı kent olarak el ele verip Diyarbakır’ın gücünü göstereceklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.