“Kente Katkısı Olmayanlar Davet Edildi”

“Kente Katkısı Olmayanlar Davet Edildi”
Amedspor Kulübü Başkanı Nurullah Edemen, Diyarbakırlı sporseverlerin ve spor adamlarının passolig gerekçesiyle kupa finaline alınmamasına tepki gösterdi.

“Kente Katkısı Olmayanlar Davet Edildi”

"Türkiye Kupası Finalinde şirketlere davetiyeler gönderenler, kentimizin kulüplerine baskı sonrası birer kişilik protokol davetiyesi göndermiştir. Hoş bu maça Diyarbakırlı alınmıyorsa gitmek mümkün değil ama nezaketen de olsa bu şehirde futbolun muhatapları olan Amedspor, Diyarbekirspor ve diğer amatör futbol takımlarımızın davet edilmesi gerekirdi. Bunun yerine şehirde futbola ve gençlerimizin gelişimi adına herhangi bir katkı sunmayan sermaye sahiplerine davetiyelerin gönderilmesi kabul edilemez.

“Takımlarımıza da Zorluklar Çıkarılacak”

Türkiye Kupası Finali organizasyonu gösterdi ki bu stadyum Diyarbakır’a yapılmamış. Kesin olan bilgi sadece Diyarbakır'da yapıldığıdır. Ama bizim değil. Kentimizde yapılmış ama biz gidip maç izleyemiyoruz. Muhtemelen takımlarımıza da burada maç oynatmamak için gereken tüm zorluklar çıkarılacaktır. Yüksek ücretler talep edilecek ve oynama şansımız elimizden alınacak.

“Tek Bir Diyarbakırlı Olmaması..”

Kupa finalinde tek bir Diyarbakırlı olmaması için gösterilen çaba takdire şayandır. Fenerbahçe’nin eski passoligi veya Akhisar’dan alınması gereken passolig ile maç izlenebiliyor.

Kentimizde Direniş Taraftarlar Derneği, Azrailler Taraftarlar Derneği, Barikat Taraftarlar Derneği , Halk Taraftarlar Derneği ve diğer tüm taraflar bu durumdan rahatsızlıklarını dile getirmişlerdir. Sahi bu stadyumu kime yapmışlar? Şunu da belirtmek isterim ki bu tavır sergilenmeye devam edilirse, Yeni Diyarbakır Stadyumu kimsesiz ve büyük bir çöp yığını olacaktır!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.