"Kentimiz daha modern bir görünüme kavuşacak"

"Kentimiz daha modern bir görünüme kavuşacak"
Kamışlo ve Mezopotamya bulvarlarında başlatılan asfalt ve yol yenileme çalışmalarını denetleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan vekili Cumali Atilla,

 

vatandaşların daha güzel bir şehirde yaşaması için yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek, “Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla kentimiz daha modern bir görünüme kavuşacak” dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanvekili Cumali Atilla, belediyenin yürüttüğü çalışmaları denetlemeye devam ediyor. Atilla, Bağlar ilçesinin Kamışlo ve Kayapınar ilçesinin Mezopotamya bulvarlarında yürütülen asfalt ve yol yenileme çalışmalarını denetledi. Yürütülen çalışmalarla ilgili birim amirlerinden bilgi alan  Atilla, işçilerle sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

‘Ekiplerimiz başarılı çalışmalara imza atıyor’

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kaliteli çalışmalara imza attığını belirten  Atilla, “Diyarbakır’a yakışan hizmetleri, hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak için gerçekleştiriyoruz” dedi.

‘Kentimiz daha modern bir görünüme kavuşacak’

Çalışmaları halkın konforu için yaptıklarını belirten Atilla, şöyle konuştu: “Belediyecilikte vatandaşlarla istişarede bulunmayı önemsiyoruz. Çalışmalarımızı vatandaşlarımızın isteklerine göre yürütüyoruz. Kent genelinde Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hızla sürüyor. Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla kentimiz daha modern bir görünüme kavuşacak. Göreve geldiğimizden beri, şehrimiz için önemli projeleri gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın daha güzel bir şehirde yaşaması için yoğun çaba sarf ediyoruz.”

Çocuklarla yakından ilgilendi

Atilla, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yürüttüğü çalışmaları denetlerken mahallelerde oynayan çocuklarla yakından ilgilendi. Çocuklara oyuncak hediye eden Başkan Atilla, ailelerle de bir süre sohbet etti.

 

Ali Vuranel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.