KFCTürkiye’deki ilk franchise restoranı Diyarbakır’a verdi

KFCTürkiye’deki ilk franchise restoranı Diyarbakır’a verdi
KFC, 5 yıl içinde Türkiye’de 400 KFC restorana ulaşmayı hedefliyor. Bütün restoranları kendisine ait olan KFC, Temmuz ayında ilk franchise’ı Diyarbakır’a verecek. Diyarbakır’daki franchise restoran Temmuz ortasında açılacak

Dünyanın 105 ülkesinde, 15 binden fazla noktada hizmet veren KFC, Türkiye’de ciddi büyüme planları yapıyor. Bünyesinde KFC dışında Pizza Hut ve Taco Bell markalarını da bulunduran ve Türkiye’de kendi şirketini kurarak yeni hedefler belirleyen Yum!, 5 yıl içinde Türkiye’de 400 KFC restoranına ulaşmayı hedefliyor. Hali hazırda 97 restoranıyla tüketicilere ulaşan KFC, Temmuz ayında da ilk franchise’ını Diyarbakır’a verecek. Diyarbakır’daki franchise restoran Ninova Park Prestige’de hizmete girecek.

Anadolu’da ciddi bir büyüme potansiyeli olduğuna değinen Adana ve Gaziantep’te büyük ilgi gördüklerini anlattı. Konya ve Kayseri’den çok talep aldıklarını kaydeden Şener, “Türkiye bizim için önemli bir pazar. KFC’nin küresel vizyonu doğrultusunda restoran ve istihdam yaratacak açılımımızı sürdürüyoruz. KFC’nin lezzetlerini ülkemizin her köşesindeki tavuk severlerin beğenisine sunmak istiyoruz. Artık franchise vererek talep gelen bölgelere de gireceğiz. İlk Franchise restoranımızı Temmuz ayında Diyarbakır’da açacağız” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.