Kılıçdaroğlu: 13 yıldır neden yapmadın?

Kılıçdaroğlu: 13 yıldır neden yapmadın?
AKP'nin seçim bildirgesindeki vaatlerinde CHP'yi örnek aldığını söyleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu "13 yıldır neden yapmadın kardeşim, CHP söyledikten sonra mı aklına geldi" dedi.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde düzenlenen mitingi konuştu. Konuşmasında AKP 'nin dün açıkladığı seçim beyannamesinde, asgari ücretin artırılması ve emekliye ikramiye verilmesi konularındaki CHP'yi  örnek aldığını söyleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu , “13 yıldır niye yapmadın, CHP söyledikten sonra mı aklın başına geldi?” dedi.

CHP lideri konuşmasında şunları dile getirdi:

Dün bir baktım bizim seçim bildirgemizi örnek almışlar, sizin önünüze gelecekler. Asgari ücret bin 500 lira olacak dedik, bizi işverene şikayet ettiler. Dün baktım, asgari ücret bin 300 lira olacak diyor. Emekliye para vereceğiz, asgari ücreti biz de artıracağız diyorlar. İyi de 13 yıldır niye yapmadın kardeşim, CHP söyledikten sonra mı aklın başına geldi? Olacak, inşallah olacak. Milletin, sizin iradenizle olacak. Eski algılarınızı değiştirin, CHP’ye algınızı değiştirin. CHP sizin için çalışır. ‘CHP proje yönetemez, Türkiye’nin gerçeklerini bilemez’ diyorlardı. Türkiye’nin bütün sorunlarına çözüm üreten tek partiyiz.

ÇÖZÜM SÜRECİ TARTIŞMALARI

Ateş düştüğü yakıyor. Gittiğim her şehit cenazesinde anneler ‘Benim oğlum öldü, başka anneler ağlamasın’ diyor.  Ne oldu da 7 Haziran’dan sonra ülke kan gölüne döndü? Kim buna yol açtı? ‘400 milletvekili vermezseniz ülke felakate sürüklenir’ dedi. Sorumlusu bu ülkeyi yönetenlerdir. Çözüm süreci bitti batağa saplandılar, "PKK bizi kandırdı" diyor. Çocuk musun sen? Sen kandırılıyorsan Başbakanlık koltuğunda senin ne işin var? Senin ne işin var? Herkesin kandırdığı biri Türkiye'yi yönetebilir mi?Türkiye hiçbir zaman bu kadar bölünmemişti. Askerleri hapse attılar, Genelkurmay Başkanı’nı içeri attılar. Biz sahip çıktık. Paralel bizi kandırdı' diyorlar, sen çocuk musun? Herkesin kandırdığı, herkesin oyuncağı olan bir hükümet Türkiye’yi yönetebilir mi? Bu seçim, düşünerek sandığa gitme seçimidir.”

'GENÇLERİ OLAĞAN ŞÜPHELİ OLARAK GÖRDÜLER'

Gençleri hep olağan şüpheli olarak gördüler, gençleri suçlu olarak görürsek olmaz, gençler taşkınlık yapıyorlarmış? Yaparlar genç bunlar delikanlı adı üstünde... Öldürelim mi yani? Nasihat verelim, akıl verelim...O gençler bizim evladımız, şehitlerimiz geliyor tamamı genç...

En çok şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelen genel başkan benim...Onlar gelir dertlerini anlatırlar, dert anlatacak makam bulamıyoruz diyorlar, oraya gönderiyor, o oraya gönderiyor diyorlar...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.