Kılıçdaroğlu açıkladı: Saldırıda 1 şehit!

Kılıçdaroğlu açıkladı: Saldırıda 1 şehit!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin'deki saldırı sonrası açıklama yaptı.

 

 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyu Artvin’in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gittiği sırada Yanıklı Köyü yakınlarında ateş açıldı. Kılıçdaroğlu'nun danışmanının verdiği bilgiye göre konvoy güzergahında çatışma çıktı. Kılıçdaroğlu güvenlik gerekçesiyle bir süre aracında bekletildi, ardından çatışma bölgesinden çıkarıldı. Kılıçdaroğlu programını iptal etti, Şavşat'a geri döndü.

 

CANLI YAYINA BAĞLANDI

 

Artvin'deki çatışma sonrası canlı yayına bağlanarak konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Biz yola çıktığımızda yolda bir çatışma olduğuna dair herhangi bir uyarı yapılmadı. Sanırım biz geçerken başladı. Araçtan çıkarılmadığımız için tam olarak anlayamadık. Çatışmanın kiminle yaşandığına dair bir bilgi vermediler. Benim açımdan sorun yok. Güvenlik güçleri çatışma bölgesinden beni çıkardılar. Karayolları binasındayım güvenlik önlemleri alındı. Bizim açımızdan kaygı yok, güvenlik güçleri açısından da olumsuz bir şey olmaz endişemiz bu” dedi.

 

1 ŞEHİDİMİZ VAR

 

Daha sonra A Haber'e canlı olarak bağlanan Kılıçdaroğlu, "Programımızı iptal etmedik. Belediye binamız yeni yapıldı, açılışına gideceğiz. Sayın İçişleri Bakanımız aradı, Jandarma helikopter gönderecek, programımıza devam edeceğiz. Bir terör eylemiyle karşı karşıya kalındı. Keşke ülkemizde terör olmasa. Allah'ın verdiği bir canımız var, o da bu memleket için feda olsun. Bir şehidimiz olduğu haberini aldık. Araçta uzun süre bekledik. Bu tür olaylarda geri adım atmamız söz konusu olamaz. Cumhurbaşkanı ve Başbakan ile görüştüm, teşekkür ettim." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.