Kılıçdaroğlu; “ Koltuğa yapışmış, ben gitmem diyor”

Kılıçdaroğlu; “ Koltuğa yapışmış, ben gitmem  diyor”
"Koltuğa yapışmış 'Ben buradan gitmem' diyor. 'Karnım doymadı' diyor. Arkadaş, sen kaç lirayla doyacaksan açıkla. Vallahi bir kampanya açacağım. Parayı sana vereceğim. Bu milletin yakasından düş artık"

MERSİN - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersinde  partisi adına düzenlediği mitingte ; "Koltuğa yapışmış 'Ben buradan gitmem' diyor. 'Karnım doymadı' diyor. Arkadaş, sen kaç lirayla doyacaksan açıkla. Vallahi bir kampanya açacağım. Parayı sana vereceğim. Bu milletin yakasından düş artık" dedi.

Cumhuriyet tarihinin "en büyük rüşvet ve yolsuzluk operasyonuyla" her şeyin ortaya çıktığını savunan Kılıçdaroğlu, "Bir Başbakanın oğlunun evinde 1 milyar dolar hangi gerekçeyle olur. Bu ülkenin bankaları var. Paran varsa bankaya yatır. Bu ülkenin devlet bankaları var, paran varsa devlet bankasına yatır. Bu para helal midir, haram mıdır?" diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Artık bu ülkede hırsız deyince bir kişinin adı akla geliyor. Bunu unutmayacağız. O nedenle bu kişinin Başbakanlık koltuğunda oturmaması lazım. Oradan izzet-ü ikbal ile ayrılması lazım. Öyle diyor bir şairimiz. 'Çekildik izzet-ü ikbal ile bab-ı hükümetten.' Öyle yapması lazım ama yapmıyor. Koltuğa yapışmış, 'Ben buradan gitmem' diyor. 'Karnım doymadı' diyor. Arkadaş, sen kaç lirayla doyacaksan açıkla. Vallahi bir kampanya açacağım. Parayı sana vereceğim. Bu milletin yakasından düş artık."(

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.