Kılıçdaroğlu'na Şehit Cenazesinde Yumurtalı Protesto

Kılıçdaroğlu'na Şehit Cenazesinde Yumurtalı Protesto
Kılıçdaroğlu'na Ankara Kocatepe Camii'ndeki 2 şehidin cenaze töreninde yumurta atıldı. CHP lideri, "Kimse bizi şehit cenazelerine gitmekten alıkoyamaz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik Ankara Kocatepe Camii'ndeki 2 şehidin cenaze töreninde yumurtalı protesto yapıldı. Kılıçdaroğlu, "Kimse bizi şehit cenazelerine gitmekten alıkoyamaz. Hesabını soracağız. Bizim onlara boyun eğeceğimizi sanıyorlar." dedi.

MARDİN VE VAN ŞEHİDİNE VEDA

Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Erhan Yıldırım ve Van'da şehit olan Uzman Çavuş Özgür Kara için Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

 

 

KILIÇDAROĞLU'NA YUMURTALI PROTESTO

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik Ankara Kocatepe Camii'ndeki 2 şehidin cenaze töreninde yumurtalı protesto yapıldı.

"NE İŞİN VAR SENİN BURADA" DİYE BAĞIRINCA YUHALADILAR

Cenaze aracının geçişi sırasında bir vatandaşın, "Kemal Kılıçdaroğlu ne işin var senin burada" diye bağırması üzerine cenazeye katılan diğer vatandaşlar da Kılıçdaroğlu'nu yuhlayıp, "Kahrolsun PKK" sloganları attı.

KORUMAYA İSABET ETTİ

Olay üzerine güvenlik güçleri güvenlik çemberi oluşturdu. Bir vatandaş ise yanındaki yumurtayı Kılıçdaroğlu'na doğru fırlattı. Yumurta Kılıçdaroğlu'nun korumasının omzuna isabet etti.

KILIÇDARIOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA

Kılıçdaroğlu, "Kimse bizi şehit cenazelerine gitmekten alıkoyamaz. Militanları toplayıp buraya taşımak şehit ailelerine saygısızlıktır. Oraya taşıyanların kim olduğunu biliyorum. Hesabını soracağız. Bizim onlara boyun eğeceğimizi sanıyorlar." dedi.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik Ankara Kocatepe Camii'nde 2 şehidin cenaze törenindeki yumurtalı protestoyla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

BİNALİ YILDIRIM DA ORADAYDI

Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Erhan Yıldırım ve şehit Uzman Çavuş Özgür Kara için cuma namazının ardından Kocatepe Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına şehitlerin yakınlarının yanı sıra AK Parti Genel Başkan adayı ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Cenaze namazının ardından şehitlerin cenazeleri Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.