Kılıçdaroğlu’ndan Yeni Yıl Mesajı

Kılıçdaroğlu’ndan Yeni Yıl Mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana’ya yaptığı ziyaret sırasında yeni yıl mesajını paylaştı.

Adana'ya yaptığı ziyaret sırasında kendisine yöneltilen yeni yıl sorusuna ilişkin açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Barışın egemen olduğu bir Türkiye istiyorum" dedi.

Doğan Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“2018 yılını hangi partiden olursa olsun bütün vatandaşlarımızın huzur içerisinde geçirmesini isterim. Türkiye'de kavganın ve gerginliğin olmadığı, barışın ve huzurun egemen olduğu bir Türkiye istiyorum. Bu sadece benim talebim değil, 80 milyon için istiyorum. CHP varsa herkes için var”

“Asıl görev siyasetçilere düşüyor”

“Emin olun eğer biz 2018'de huzur içerisinde yaşayabilirsek bu sadece bizim kazancımız değil, Ortadoğu'nun kazancı, Türkiye'nin kazancı, dünyanın kazancı olacak. Güzel şeyler olacak. Onun için de asıl görev siyasetçilere düşüyor. Yani bana da düşüyor, benim dışımdaki siyasetçilere de düşüyor.

“Vatandaşa gergin söylemlerden uzak, daha sıcak, daha sevecen, herkesi kucaklayan söylemlerle yaklaşmamız ve onlarla konuşmamız gerekiyor.”  DHA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.