KİM BU ŞANSLI 13 KİŞİ (!)

KİM BU ŞANSLI 13 KİŞİ (!)
Kayapınar Belediyesi’nde, Valiler kararnamesi ile Tokat’a Vali olarak atanan eski kaymakam ve belediye kayyumu Ozan Balcı ile ilgili çok çarpıcı bir bilgi ortaya çıktı.

Tigris Haber- Diyarbakır Kayapınar Belediyesi’nde, Valiler kararnamesi ile Tokat’a Vali olarak atanan eski kaymakam ve belediye kayyumu Ozan Balcı’nın imzasını taşıyan adrese teslim personel alımı ile ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya, iddialar ses getirmeye başladı. Birkaç saatlik göstermelik ilanla işe alınanların 13 kişi olduğu ortaya çıkarken, nüfüz sahibi kişilerin yakını olduğu belirtilen bu şahısların kimler olduğu merak ediliyor. Belediye, dilden dile dolaşan iddialara ve tepkilere rağmen bu isimleri açıklamaktan kaçınıyor.
Tigris Haber


Aslında 5 Değil 13 Kişiymiş


 Daha önce de, usulsüz, torpil ve adam kayırma ile yapılan iş alımlarla gündeme gelen Kayapınar Belediyesi’nde deyim yerindeyse gelen gideni aratmış. Personel alımı ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı tarafından açıklanan  valiler kararnamesi ile Tokat’a Vali olarak atanan Kaymakam Ozan Balcı’nın imzasını taşıyan adrese teslim personel alımı ile ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
Kim Torpilli Şahıslar Açıklayın?


Birkaç saatlik göstermelik ilanla işe alınanların 13 kişi olduğu ortaya çıkarken,nüfüz sahibi kişilerin yakını olduğu belirtilen bu şahısların kimler olduğu merak ediliyor. İddiaların odağındaki eski kayyum ve kaymakam Ozan Balcı’dan da açıklama gelmemesi dikkat çekiyor.


Kamuoyu bu şanslı (!) isimlerin açıklanmasını beklerken, kayyum tarafından idare edilen belediye,dilden dile dolaşan iddialara ve tepkilere rağmen bu isimleri açıklamayarak garip bir davranış sergiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.