Kırsalda oturma oranı en yüksek il şanlıurfa

Kırsalda oturma oranı en yüksek il şanlıurfa
Ak parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç: “Kırsalda oturma oranı türkiye'de yüzde 25, şanlıurfa'da ise yüzde 45’dir”


ŞANLIURFA - AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Türkiye genelinde yüzde 25 olan kırsal kesimde oturma oranının Şanlıurfa’da yüzde 45 olduğunu belirterek, “Kırsalda oturma oranı en yüksek il Şanlıurfa’dır” dedi. 
 

Partisinin Eyyübiye İlçe Teşkilatı tanışma toplantısında konuşan Celalettin Güvenç yeni kurulan Eyyübiye ilçesini birlikte planlamak için gayret göstereceklerini dile getirerek , “Türkiye'nin 7'inci büyük kenti olan Şanlıurfa’da bizler çok güçlü bir yönetim oluşturmalıyız. Türkiye'nin en genç nüfusu, Türkiye'de kırsal olarak oturan en yüksek il Şanlıurfa'dır. Kırsalda oturmak demek eğitim sorunlarını da yanında getiriyor demektir. Güzel bir Eyyübiye'yi birlikte planlayalım ve oluşturalım. Hangi mahallenin, hangi köyün sıkıntısı varsa biz orada olacağız. Millete efendilik yoktur, hizmetkarlık vardır. Vatandaş her zaman haklıdır. İnsanların hayırlısı insanlara hizmet edendir, insanlara faydalı olandır'. Bir insana Allah razı olsun dedirtebiliyorsan, devletin kaynağını çarçur etmeden, millete ulaştırabiliyorsan, insanlık onuruna erdin demektir. İdarecinin, devletin şerefi, insanının mutluluğundan ileri gelir. Biz bu felsefenin temsilcileriyiz. Bu yolun yolcularıyız. Bu yolcuların bir neferi olmaktan dolayı da emin olun hepimiz çok büyük mutluluk ve gurur duymalıyız” diye konuştu.
Toplantıda konuşan AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ise, teşkilatlarının kurulmasının hemen ardından çalışmalara başladıklarını, önümüzdeki hafta teşkilatla ilgili tüm mahallelerde eksikleri tamamlayacaklarını söyledi. AK Parti olarak şuan da tüm kadrolarıyla seçimlere hazır olduklarını vurgulayan Ergün, Eyyübiye’yi de AK Belediyecilik hizmeti ile tanıştıracaklarını ifade etti.
AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatı binasında yapılan tanışma toplantısına, İlçe Başkanı Süleyman Elgün, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Eyyübiye İlçe Teşkilatı yönetimi ve partililer katıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.