KIŞ MEVSİMİNİN ESTETİK AVANTAJLARI

KIŞ MEVSİMİNİN ESTETİK AVANTAJLARI
 Özel Haber
Kış mevsimi, güneş ışınlarının daha az yoğun olduğu ve cildin iyileşme süresinin daha hızlı olduğu bir dönemdir. Bu nedenle, birçok kişi estetik işlemlerini kış aylarında yaptırmayı tercih etmektedir.

Peki, kış sezonunda en çok tercih edilen estetik işlemler nelerdir?

Lazer Epilasyon

TİGRİS HABER - Güneş ışınlarına maruz kalma riski azaldığından kış, lazer epilasyon için ideal bir zamandır. Ciltte yanma veya lekelenme gibi yan etkiler daha az görülür. Seanslar genellikle 4-6 hafta arayla yapılır ve kış mevsimi boyunca tamamlanabilir.

Dolgu Uygulamaları

Dudakları dolgunlaştırmak, yüzdeki çizgileri ve kırışıklıkları gidermek, elmacık kemiklerini belirginleştirmek gibi birçok amaçla kullanılır. Kış aylarında soğuk hava cildin kurumasına neden olabileceğinden, dolgu uygulamaları cilde nem kazandırmaya ve daha canlı görünmesini sağlamaya da yardımcı olur.

Cilt Bakım Uygulamaları

Kış aylarında cilt kurumaya ve matlaşmaya daha yatkın hale gelir. Bu nedenle kış mevsimi boyunca cilt bakımı uygulamaları yaptırmak cildin nem dengesini korumak ve daha sağlıklı görünmesini sağlamak için önemli. Kimyasal peeling, mezoterapi, cilt yenileme tedavileri gibi birçok farklı seçenek mevcuttur.Ciltteki lekelerin ve pigmentasyon problemlerinin tedavisinde de etkili olan IPL (Yoğun Atımlı Işık) tedavisi de kış aylarında sıklıkla tercih edilir.

Herhangi bir estetik işlem yaptırmadan önce mutlaka doktorunuza danışmanız ve işlem hakkında detaylı bilgi almanız önemli.

Doktorunuz, cilt tipinize ve ihtiyaçlarınıza en uygun işlemi önerecektir.

İşlem sonrası dikkat edilmesi gerekenler hakkında doktorunuzun talimatlarına uymanız da önemlidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.