"KLİMAYI ÇALIŞTIRMIYORLAR"

"KLİMAYI ÇALIŞTIRMIYORLAR"
Hava sıcaklığının yer yer 50 dereceyi bulduğu Diyarbakır’da, Çocuk Hastalıkları Hastanesi Acil Servis Bölümünde klima skandalı yaşandı. Acil serviste kavrulan hastalar yetkililere tepki gösterdi.

 

Dilek Akin/ Özel haber

 

Çocuk Hastalıkları Hastanesi acil servis bölümünde klimaların açık olmaması vatandaşları bezdirdi. Herhangi bir nedenle hastaneye giden vatandaşlar dışarının, hastanenin içinden daha serin olduğunu söyleyerek sitemde bulundu. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının had safhaya ulaşmasıyla birlikte sıkıntı da üst seviyeye çıktı. Klimanın çalışmadığı hastanenin acil servisinde gerek hasta, gerekse hasta yakınları isyan etti.

 

Hastanede her yıl belli aralıklarla klima servis ve onarım çalışmaları yapıldığı düşünülse de, gelen şikayetlerle onarımın yapılmadığı akıllarda soru işareti bıraktı.

Bazı vatandaşlar, her yıl klimalara bakım yaptırdıklarını ama çalıştırmadıklarını ifade etti. Vatandaşlar klimaların neden açmadıklarını merak ettiklerini söyleyerek, yetkililerden bu duruma bir an önce el atmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.