Koçlardan yine başkan

Koçlardan yine başkan
Bayındır Memur- Sen Diyarbakır şube Başkanı Koçlardan güven tazeledi

Tigris Haber- Bayındır, Çevre, İnşaat, Yol, AFAD, Tapu ve Kadastro Çalışanları Birliği Sendikası (Bayındır) Memur-Sen Diyarbakır Şubesi’nin 1. Olağan Genel Kurulu düzenlendi. Memur-Sen toplantı salonunda düzenlenen ve iki liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan İsmail Koçlardan, yeniden başkan seçildi.

bayindir-(2).jpeg

Seçimde güven tazeleyen Bayındır Memur-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Koçlardan, Seçim sonucunda üyelerinin desteğiyle bayrağı yeniden yeni ufuklara taşımak üzere tekrar şahsına verildiğini ifade ederek, “Rahmetli Mehmet Akif İnan’ın “Kim demiş her şeyin bitişi ölüm; Destanlar yayılır mezarımızdan!” dizesindeki hayırlı akıbete talip olarak çıktığımız bu yolda; davamıza olan sadakat ve samimiyetimizle; insanlığa, milletimize, üyelerimize ve tüm kamu görevlilerine hayırla hizmet etmek için, hak ve hakikat yolunda, birlik ve kardeşlik ruhuna riayet ederek; ayrımcılığın, ötekileştirmenin, adaletsizliğin karşısında durarak soylu sendikal mücadelemize tüm üyelerimizi kucaklayarak devam edeceğiz. Şahsım ve ekibim adına bu soylu mücadelede ter döken genel başkanımıza, genel merkez yönetimimize, iş yeri temsilcilerimize, üyelerimize ve tüm gönül dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Koçlardan’ın yeni yönetim kurulu listesinde şube sekreterliğine ise, Mehmet Karaaslan, Hızır Kanioğlu, Murat Han, İbrahim Semur seçildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.